0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şimdilik birşey demek için erken.haftaya Ahmet beyin kafasını baya bir şişireceğim sanırım İnşallah bir aksilik olmaz.Ben hergün kullandığım için aracı inceleme şansım oluyor derinlemesine.Bu arada Ali hoca bu konularda hiç yorum yapmadı sanırım bayram sonrasını bekliyor Selamlar
Murat bey güzel uygulama olmuş.Butonun plakette olmasıda ayrıca sağlamlık adına güzel olmuş.Nacizane tavsiyem butonu delikten fazla dışarda bırakmayın neden derseniz bu tip butonlar fazla baskıya gelmiyorlar maalesef. miktarı kafide olması yeterli yani siz bastırınca dip kısmına kuvvet uygulamasın çok.İyi günlerde kullanmanızı dilerim.şimdiden iyi bayramlar,selamlar
Şu speed limitor düğmesini toplu halde servisten sipariş etsek indirim yapmazlar mı acaba
Allah razı olsun Aytaç Hocam, Bu özellik şehir içinde baya işe yarayacak bir işlem. Dün biraz baktım da frenden debriyaja basmadan falan CC gibi etkilenipte kapatmıyor kendini. CC şehirler arası yollarda otoyollarda iyi ama bu şehiriçinde radara girmemek için ideal bir yöntem.CC yi açınca zaten direk sistem kendini kapatıyor
Ben ebay a baktım elektrik parça olarak pek bir malzeme bulamadım maalesef.Servisin toplu alımlarda indirim yapacağınıda hiç zannetmiyorum.Bu işi için en doğru yol Ufuk bey bence.Kendisi ilede yazışmıştım 2-4 hafta süre vermişti.Selamlar.