0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allahrazı olsun hep dedigim gibi Allah kazasız belasız aracımıza ve bize mutlu günler nasip etsin hep.forum sayesinde sizin gibi güzel insanlar edindim içtenliginizi bildigim için sevindim yeter banaama çok isteyen olursa foto belli yol boş TOB yollarda hep :Dölüsüyle dirisiyle
İtfaiyeyi arıyorum hemen
Biz kotu pis igrenc teneke toyotalarimizla memnunuz abi
Siz teneke Toyota'larla takilin. Highline Golf alayına gider. Yanlız E12'de arkada tek sis olduğunu yeni duydum ben. [emoji2] Golf'te öyle birşey yok. Adamlar malzemeden çalmamıs. Golf'e binince kendimi uçakta hissediyorum. Golf'ten inince moralim bozulduğu için gözlerim karardı, başım döndü, midem bulandi. [emoji4] İyi coştum ha. [emoji2]
bu konuya çok kısa sadece 3 günlük ara vericem söz bak sana özelden devamedicem seninle (şu konuyu tartışmadıgımız konu kalmadı şurası 3 günlük bi temiz kalsın kafamı dinliyim )
Konuyu mundar etmeden yapamıyorum ben. [emoji4] Öyle pis bir huyum var. [emoji4]
Enes golf bizim branşimiz degil , ayrica kovalarim o golfu
canın saolsun ama kafamı veremiyorum yoksa sorun degil şu 3 gün sadece sonra senin olsun konu
Tamam. [emoji4] Özele mi geçek? Ne yapak şimdi? [emoji2]
Tabi ki değil. Corolla ile Golf aynı branşta olabilir mi hiç? [emoji4] Sadece kovalarsiniz. [emoji4] Golf'ün arka tasarımını iyice yorumlama şansınız olur.Ki Golf'ün içinde Ankara Havası çalıyorsa gaza en ufak bir dokunuşla kesiciye giriyor. [emoji2]
Face'ye gel seni abluka altına alalım.
Grup kuralim abi facede
Facebook kullan(a)mıyorum. [emoji4]
Manita olayları mı ?
Yoo. Biraz geri kafalıyim da ben. [emoji4]