0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaslar avensislerin eski kasasindaki on farlardaki mercekli aydinlatma sorunu yeni kasalarin merceklerinde devam ediyomu acaba?Boyle bir sorun yasayan oldumu?
arkadaşlar avensislerde yol bilgisayarında Ortalama Yakıt Tüketimimi var yoksa Anlık Yakıt Tüketimi mi var?bu arada siparişi yarın veriyorum kapora yatırıcam bir miktar.Temmuz ayının ilk 10 günü içinde alıcam aracı kısmetse
Bahadır hocam bu saatte çevrim içinsin o yüzden sana sorayım Xenon takılabiliyomu bizim araçlara mercek sistemi ve far yıkama olduğuna göre muayeneden sıkıntı çıkmaz ama araçta ecu hatası filan oluyormuş?Hangi marka tavsiye ediliyor acaba.
Evde bebek olunca uyku diye bir şey yok, anne gece ben sabah nobeti tutuyorum Paşam her sabah 5.30 da kalkar ve oyun ister Zenon olayini geçenlerde bende sordum forumda arkadaşlara. Farlar mercekli oldugu için karşıdaki sürücülerin gözlerini almaz ve muayenede sıkıntı olmaz diye düşünüyordum ama araçta otomatik far yükseklik ayari olmadığı için muayenede sıkıntı olabiliyormuş. Kusurlu geçende var muayeneden orası ayrı. Yetkili servise sordum biz artık bu sebeplerden takmiyoruz dediler. Bu durumda tek seçenek kakiteli bir xenon kiti dışarda taktirmak ilerde muayeneden önce söktürüp eskilerle muayeneden geçmek sonra yeniden xenonlari bağlamak. Ben böyle yapmayi düşünüyorum, ama araçta lpg yeni takildi ve henuz işletme firsatim olmadığı için ilgilenemedim. Bence bu aracin dış görünüşünü çok bozuyor sap sari ampül üzerine yanan ince ledler. Bu arada lpg dönüşümü düşünüyorsanız araci bayiden almadan dönüşüm uygulatabilirsiniz. Mesaj Birleştirildi: Haziran 20, 2014, 08:25:08Xenon kit olarak daha önce Philips takılmışti yetkili serviste biraz pahaliydi ama kaliteliydi.
bahadır bey benimde o saatte ayakta olmamın sebebi aynı şeydi zaten xenon far olayında kendi aracımla 2007 den bu yana 3 kez muayeden xenonlarla geçtim ne mercek var ne far yıkama filan ama geçtim yani.sadece hafif kusur yazılıyor o kadar.bir mahsuru yok yazılsın yani.ancak araçta herhangi bir sorun yaratırmı yada arıza lambası yakarmı onu bilemiyorum.mesela Kia Sportage yeni kasalarında xenon orjinalinde yok.taktığın anda arıza lambası yakıyor.avensiste taktıran olmadımı acaba hiç yada hangi markayı tercih ediliyor?
bahadır bey benimde o saatte ayakta olmamın sebebi aynı şeydi zaten xenon far olayında kendi aracımla 2007 den bu yana 3 kez muayeden xenonlarla geçtim ne mercek var ne far yıkama filan ama geçtim yani.sadece hafif kusur yazılıyor o kadar.bir mahsuru yok yazılsın yani.ancak araçta herhangi bir sorun yaratırmı yada arıza lambası yakarmı onu bilemiyorum.mesela Kia Sportage yeni kasalarında xenon orjinalinde yok.taktığın anda arıza lambası yakıyor.avensiste taktıran olmadımı acaba hiç yada hangi markayı tercih ediliyor?Sizinde ayni demek durum Sabahin altisinda başka türlü nasıl çevrimiçi olunur Xenon işini aracı aldığınız bayiye sorun, onlar takmiuoruz deselerde yetkili serviste çalışan elektrik ustasiyla konuşmayı deneyin, kendileri takmasada ne marka ve nerede yapılabileceği konusunda fikir alırsınız.
arkadaşlar az önce Avensisimi satın aldığım (teslimat haftaya olacak araç daha gelmedi) bayiye gittik.yanımda aynı hastanede çalıştığım dr arkadaşım vardı.kendiside 10 ay önce yeni kasa RAV 4 aldı.dizel elegance paket.her ikimizde sıkı bir pazarlık sonrası toyota touch olan araçlarımıza Touch Go'larda olan navigasyon siparişi verdik.benim avensisinki pazarlıkla ve peşin olmak üzere aracıda aynı yerden aldığımdan dolayı 1250 tl'ye kadar indiler.arkadaşım RAV 4'üne ise aynı navigasyon modülü konacak olmasına rağmen en son 1600 tl fiyat verdiler.neyse cihazlda zaten bu hafta ancak gelir dediler.sadece navigasyon için modül ve dokunmatik bir tuş eklenecek o kadar dediler.araç geldiğinde görücez bakalım.güncelleme olayını sordum.3 yılda bir toyota Türkiye'nin güncel harita dağıttığını ve son haritanın bu yıl yayınlandığı için 3 yıl sonra güncelleme yapabileceğimizi öğrendik.onda da 200 tl gibi bir fiyat söylediler.geriye kaldı sadece led gündüz farları hayırlısı olsun bakalım.araştırmaya devam