0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence şık bir karar...Kasa değişimini çok takmamak lazım, zira beğendiğiniz bir araç alıyorsunuz, yeni kasasının çıkması aracı beğenmemebize sebep ol az diye düşünüyorum, üstelik fiyat olarak da bayağı abartılı olacaktır...1.6 dizel iyi güzel de, verso'da gördük, 14.000 gibi bir dizel motor farkıyla geliyor, aynı fark avensis'de olup, yeni kasadan ötürü fiyat farkını da düşünecek olursak , ortaya çok ciddi rakamlar çıkacaktır...
arkadaşlar avensisin makyaj yemiş hali 2015 nisan-mayıs gibi geliyormuş.ancak ben internette hiç bir sitede avensisin makyaj yemiş halinin resimlerini göremedim yada bulamadım.ingiltere sitelerinede baktım yine göremedim.acaba makyajlının son halini yayınlayabilecek olan birisi varmı acaba?
T27 Avensis avensis zaten makyajlandı 2015 yılında tamamen kasa değişir. Ancak şöyle bir detay var Türkiye'ye geldimi bilmiyorum avrupada çoğu ülkede yeni jant tasarımları ve toyota touch2 avensise eklenmiş.
selçuk bey benim almak istediğim 2014 avensislerin jantıda aynen böyle işte.bunlar 2014 lere özel konmuş.toyota touch-2 çok sorun değil benim için zaten takacağım navi-dvd sistemini buldum bile çoktan.ancak iç tasarım ve konsol 2011-2012-2013 ile aynı.dün pazarlığı bitirdim.75200 tl de kaldık en son.ön arka park sensörü + kapılara koruma bantları + dört teker için yağmur paçalığı ile birlikte alıcam.özellikle benim yanımda merkezi arayıp sordurttum 2015 nisan-mayıs gibi bir kez daha makyaj yemiş hali gelicek dediler.belki yeni kasa olur onu bilemiyorum ancak bu aracın daha güzeli nasıl olur onu bilemiyorum ben bu kasasına hayran olduğum için sorun değil yenisinin gelmesi.rav4-corolla-auris-yaris ile aynı yapma ihtimalleri çok fazla yeni avensisi.zaten öyle bir şey şu anda olmuş olsaydı çoktan vazgeçmiştim aracı almaktan...
Bekir bey şimdiden hayırlı olsun ozaman. Liste fiyatının 79000 tl olduğunu düşünürsek iyi fiyata alıyorsunuz. Sizin alacağınız araca jantlarla birlikte Touch2'de eklenmiş durumda mıdır peki? Ayrıca toyotanın aynı kasaya iki kez makyaj uyguladığını yıllardır hiç görmedik bakalım nasıl olacak avensisin durumu, ben yeni kasa gelecek die tahmin ediyorum ancak şöyle bir durum gerçekleşebilir aynı versoda olduğu gibi 1.6 dizeli t27'ye koyarlar bir kaç donanım eklemesi ile devam eder makyaj yemiş izlenimi oluşur.
75 bin tl çok iyi para. hayırlı olsun diyelim. kastettiğim durum buydu:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2013-toyota-avensis-elegant-extra-paket-13.240-km-garantili-168555621/detay14 bin tl fark var arada. aynı araç.
75 bin tl güzel para
renault megane sport tourer gibi araçlar 78 bin tl iken bence bu para bu arabaya göre evet gayet iyi...
İnanılacak gibi aynı arabayı 2012 Kasım ayında 57 bin TL'ye almıştım.Bir arabanın fiyatı 1,5 yılda bu kadar artar mı.? Hayırlı olsun.
2. el düşünenler için piyasa şu an uygun değil. Fiyatlar en az 2-3 bin artmış durumda. Yıl sonuna doğru 0 araç kampanyalarının arttığı dönemlerde 2. el fiyatları düşecek. Maddi imkanlara göre ya 0 ya da aynı paraya daha üst model 2-3 yaşlarında araçlar düşünülebilir.