0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2012 ve sonrası makyajlı T27 kasalarda var diye biliyorum.
Benim bildiğim sadece 2014 modellerde var Bekir beyin aracında touch 2 var ve jantları farklı makyajlı 2013lerde yok. Birde 2013lerde speed limiter yok alt yapı var Bekir beyin aracında speed limiter düğmeside mevcut yani aktif. Ayrıca Bekir beyin aracında ani frenlemede 4lü ikazlarda yanması lazım fark ettimi varmı bilmiyorum.
ani frenlemede 4lü yanması 2009 dan beri zaten var daha öncesini bilmiyorum
anladım abi birde seni bulmuşken bir şey soracağım. avensise paçalık düşünüyorum. faydasını gördün mü yanı kapılara falan çamur hala geliyor mu ? karşılaştırma şansın var mı? bir de bu paçalıklar kışın kar buz olunca acaba kırılma ya da deforme durumu olur mu merak ettim bizim burası çok soğuk çünkü.Netice olarak tavsiye eder misin?
Benim araçta ben öyle bir şey farketmedim touch ekrandamı bu uyarıyı veriyor bekir bey.
ali bey eski aracımda ceratoda 7 yıl boyunca kullandım o kadarda faydasını gördümki.kapı altları çamur yüzü görümüyordu diyebilirm.sonuçta aracı her zaman düzve temiz yollarda kullanma imkanı olmuyor.ayrıca araca binerken pantolan paçalarınız en azından toz olur ama çamur olmaz birde bu yönden bakın.arabayı nerdeyse 2 aydır yıkatmaya zamanım olmadı gündüz olsa şimdi size resimleri çekip yolllardım halini görün diye.zaten ben aracı teslim almadan önce serviste hemen taktırmıştım 4 lastiğe birden.merak etmeyin en ufak sürtmede filan kırılmıyor esnek malzemeler.ben 3-4 kere sol ön paçalığı sürttüm mesela ama un ufak bir yırtılma yada kopma filan yok zaten 3 adet vida ile sabitliyorlar yerine merak etmeyin.Mesaj Birleştirildi: Aralık 22, 2014, 18:07:57yok cavit bey devir ibresinin olduğu bölümde uyardı verdi.ama bu akşam söndü dediğim gibi.aracı aldığım zaman touch ekranda 4 lastiğin ayrı ayrı aslında görmemiz gerekiyor ve bu çok basit bir yazılımsal olay aslında.hiçte zor değil.şimdi bu sensör yanınca benim 4 tekere ayrı ayrı bakmam gerekiyor ve hangisi düşükse ona göre hava basıcaz.allahtan söndü bakalım yarın yanarsa tekrar benzincide bir mola vericez gibi duruyor...Mesaj Birleştirildi: Aralık 22, 2014, 19:15:04toyotanın kendi sitesinden alıntıdır.Mesaj Birleştirildi: Aralık 22, 2014, 19:22:45arkadaşlar benim soru arada kaynadı gibime geliyor bu lastik basınçlarını ön kapı içinde yazdığı gibi yani önler 35 arkalar 34 olarakmı biniyorsunuz yoksa aracı nasıl aldıysanız hala o şekildemi kullanıyorsunuz?
Hocam bu paçalıklar için vida yeri önce bırakılmış mı yoksa kaportayı vida ile deliyorlar mı?
bu lastik basınçlarını ön kapı içinde yazdığı gibi yani önler 35 arkalar 34 olarakmı biniyorsunuz yoksa aracı nasıl aldıysanız hala o şekildemi kullanıyorsunuz?
Nizam Hocam,http://www.toyota-tech.eu/aimuploads/%7B402E4A8A-0329-9787-4951-B5A9E8BC0329%7D/Mudflaps%20front%20PZ416-T0969-00%20AIM%20001%20337-1.pdfhttp://www.toyota-tech.eu/aimuploads/f5525159-4dba-4e66-8beb-10543169767a/Avensis_XHD_Mud_Flaps_Rear_PZ416_T096C_00_AIM_002_428_2.pdfMesaj Birleştirildi: Aralık 23, 2014, 00:11:55Ben lastikleri aldığımda lastikçi 32 basmıştı, sonra kendim kapıdaki değerlerde kullandım 35 ön 34 arka
arkadaşlar benim soru arada kaynadı gibime geliyor bu lastik basınçlarını ön kapı içinde yazdığı gibi yani önler 35 arkalar 34 olarakmı biniyorsunuz yoksa aracı nasıl aldıysanız hala o şekildemi kullanıyorsunuz?
Murat hocam bu konuda çağ atladınız maşallah. banda avensis touch ekran katoloğu lazım pdf olarak.
Ben 2,5 yıldır ön-arka 32 kullanıyorum. Michelin bayiisi de Toyota servisi de bu değeri önerdi. Yüksek hızlarda ve normalden fazla yüklerde farklı değerler var. Benim iki türlüsüyle de pek işim olmadığı için bilgim yok.
anladığım kadarıyla herkes en konforulu hissettiği değerlerde kullanıyor aracı.ancak bir önceki aracımdan da tecrübem şudurki üretici ne yazıysa onu kullanmak daha güvenli gibime geliyor.yarın olmazsa benzinciye girip bi değerlere bakmakta fayda var.Cavit bey size touch türkçe kullanım kılavuzunu mail atmıştım işinize yaramadımı bu arada?
Cavit Abi, benimkinin kitabı duruyor. Eğer pdf olarak bulamazsan fotokopi ile filan hallederiz. Mini buluşmaya getiririm. Hatta buluşmayı da organize edelim hazır konusu gelmişken. Bu hafta yeterince müsaitim.