0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu sabah lastik basins sensoru yine yandi.Benzinciye girdim basinclara baktim.Bir tanesi 30 diger uc tanesi 28 e kadar dusmus.Onleri 35 arkalari 34 yaptim.Araci calistirip 50 metre gider gitmez uyari isigi sondu.Merak ettigim bu sensorlerin set araligi kaca ayarlanmis acaba?Touch 2 ekrana ne vardi su ozelligi adapte etselerdi 4 lastigi ayri ayri gorseydik!!!
Acaba 32 olsaydı yine uyarı verirmiydi?
Bende onu sormak istemistim murat bey zaten.yani bu sistemin mantigi belli basinc araligi tanimlanmis olmasi gerektigi dusunuyorum.Dunyadaki hic bir aracin sanmiyorumki aylarca lastik hava basinci ayni kalsin.Muhtemelen avensiste 30-35 arasi ayarlanmistir.30 un altina indiginde herhangi bir lastik uyari veriyor.Benim dusuncem bu...Ali Serkes bu resimlerde senin icin baglanti yerleri ve bitmis halini merak ediyodun.Arabanin 2 aydir yikanmamis halide boyle.kapilardaki kir bu kadar iste...
abi çok teşekkür ederim ufuk beyle en yakın zamanda irtibak kurup taktıracağım bende güzel de görünüyor valla
Ali hocam ben de taktırmaktan istiyorum. Ufak beyde var mı bu paçalıklar acaba?
Iyy ne kadar pis olmuş bu uzun zamandır evde yokum bizim arabanın hali bundan kötüdür
evet var yarın sipariş vereceğim inşallah
Ali hocam fiyat aldınız mı? Bir de tam olarak kaç parça sipariş edeceksiniz? Yani sadece ön için mi yoksa arka paçalıklar da alacak mısınız? Arka paçalıkların vidalama yeri var mı araçta?
4 adet 180 tl kargoyla berabaer arkalara vida ile sabitlenecek önlerde zaten yeri var
Başka bir konuda yeni Corollaydı herhalde adamlar bu sistemli arabaya 38-39 basmışlar yetkili serviste. Bu arada ben bu paçalık denen şeyi pek beğenmedim. Sizin araba beyaz ya onudamı beyaza boyatsalardı acaba. Bu arada kapı kenarlarındaki koruma olayınıda siz sonradanmı taktırdınız?
Teşekkürler hocam ben o zaman sadece ön alırım. Arka vidalacaksa boşuna delmek istemiyorum.
kapı koruma kuşaklarını aracı aldığımda galeriden çıkmadan yaptırmıştım zaten fiyattada o şekilde anlaşmıştım.fiyatın içindekiler;1-toyota protect iç dış koruma (5 yıl garanti verdiler korumaya ne derece doğru zamanla görücez)2-ön arka lastik yağmurlukları3-kapı koruma kuşakları4-arka park sensörü (ön park sensörüde vardı ama sonradan çıkarttım.montaj şemasını görünce her yeri söküyorlar resmen)5-2 yıl garanti uzatma6-Touch 2 Navigasyon-3G-İnternet sistemi (Yani Touch2 With Go Plus olmuş hali)Mesaj Birleştirildi: Aralık 24, 2014, 14:15:22nizam bey ön-arka set alın.zaten delinme yerleri hazırda var.adamlar sadece oraya vidalama yapıyorlar.sizin kararınız tabiki ama bence set halinde almanız daha mantıklı esas sadece ön yaparsanız o zaman sırıtır gibime geliyor.
T27 kullanıcıları sizin arabada burası açılıyormu benimkinde sabit sanki
Bekir hocam arka delinme yerleri hazırda varsa alırım ama yok sanıyordum o yüzden vidalamak istemiyorum demiştim. Benim araç o kadar kirli arka kısımda hazır delinme yerlerini göremiyorum.paçalıklara fiyat olarak ne kadar ödediniz ve nerede yaptırdınız? Bir de hocam 3g interneti nasıl bağlattınız Touch 2'ye? Ben de çok merak ediyorum.
abi oraya hiç bakmadım komple ıvır zıvırla dolu benimki sen baktın mı? var mı bizima araçlarda?
Kaan iki güne kadar kısmetse yıkatıcam.yıkattıktan sonrada ekleyimmi resim