0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynen, ayakta hissediliyor. Dip gaz yapınca bir kademe daha dbe itince tık ediyor
Sanırım sizin bindiğiniz araca özel bir durum bu. 0 km. olmasından dolayıdır diye düşünüyorum. Ben de kullanırken hiç öyle bir şey hissetmedim. Şüphelendim, denedim şimdi, ne bir tık sesi ne bir kademe var. Pedal, lineer bir şekilde devam ediyor sonuna kadar.
Çok iyi paylaşım gerçekten. Teşekkürler. Yalnız araba kontrol edilemeyecek şekilde atlamıyor mu dip gaz yapıp setten çıkarınca ?
bende havuzlu paspas var galiba ondan. tık sesi yada hissi vermedi ama dip gaz yapınca araç hafif sarsılıyor çok az, sonra uçuşa geçiyor
T27 kullananlar nasıl fark etmediniz bu kick down özelliğini. ben bunu bir ara yazdım. Ama sanırsam daha tecrübeli bir arkadas öyle bir şey yok diyince ben de ısrar etmemiştim. Hatta camry deki özelliğin aynısı...
Nizam Bey,Sizde de TIK sesi gibimi oluyor? Sizin araçta da çok mu dibine kadar basmanız gerekiyor bunu yapabilmek için?
Evet,Aslında bu otomatik vitesli araçlar için kickdown dügmesi.Manuele koymasının tek nedeni speed limitörü iptal etmesi için.
Tabi ki murat bey. Ben bunu hemen fark ettim. Arabayı aldığım ilk gün uzun yola gittim. Araba rampada gitmeyince ben de sonuna kadar bastım[emoji12] . Bir daha basınca tık diye biraz daha ilerdigini çok rahat fark ediyorsunuz zaten.
Bu aksam Bursa cevre yoluna cikiyorum sayenizde deneme yapmaya Merak ettim gercekten nasil bisey oldugunu.KaancimPaylasim icin tesekkur ederim...