0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün aracı çalıştırmadan gaz pedalına sonuna kadar bastım ve hiç ses duymadım.Sürüş anındada aklıma gelip denemedim.Yanlız geçen gün rampa yukarı çıkarken önümdeki araç nazlı nazlı gidiyordu fırsatını buldugumda üçten ikiye alıp yüklendiğimde arabanın hızlanması ve o yokuşu çıkışı beni mest etmişti.İşte 132 beygir bu oluyor herhalde demiştim.
Cavit eğer paspasınız pedalın altında değilse ve denemenize rağmen kick-down'un devreye girmemesi imkansız... çok kolay geçiyor. Gerçi ben de seyir halinde deniyorum.
Nizam bey arabayı çalıştırmadan gaz pedalına sonuna kadar basarakdenedim arkadaşların dediği gibi tık sesi gelmedi.Paspaslarımda orjinal pedal altına kadar girmiyor seyir anında müsait bir yerde deneyeceğim bakalım devreye girecekmi.
Bu aksam Bursa cevre yoluna cikiyorum sayenizde deneme yapmaya Merak ettim gercekten nasil bisey oldugunu.KaancimPaylasim icin tesekkur ederim...
Bekir Bey'den ses seda çıkmadı hayırdır inşallahMesaj Birleştirildi: Aralık 16, 2014, 23:02:35
Roketleyip hava alanına kalkış yapmaya gitti galiba. En son Paris semalarında gören olmuş
Gaz pedalının fotoğrafını çekip seri numarasına bakacaktım unuttum. Murat hocam pedal altındaki taban halısı çıkarılabiliyor mu? Çıkarıp deneyeceğim. Bekir beyin söylediklerine ve dün sizin söylediğinze bakarsak araçta böyle bir şey var ve ben aktifleştiremedim
Burak bey yanılmıyorsam siz aracım elegant demiştiniz. Elegantlarda hız sabitleyici ve speed limitör olmadığı için bu özellik de yoktur. Kick down un asıl konma sebebi acil durum olduğunda speed limitörü devreden çıkarmak içindir.
Yasin bey aslında var ama yok yani hız sabitleyici takılabiliyor. Altyapı var sadece kol yok. Speed limitör'ün de soketi var butonu yok.Elegant Extra modelinde de speed limitör yok diye biliyorum. Yanlış hatırlamıyorsam Murat hocam E.Extra'da kendisi buton yaparak aktifleştirmişti. E.Extra'da varsa Elegant'ta da vardır diye düşünüyorum. Yine de bu kadar iddialı olmayım. Yarın taban halısını kaldırıp denemeye çalışacağım. Belki söylediğiniz gibi olmayabilir de
tamamen meraktan dolayı bir soru sormak istiyorum.T27 kasaların arka koltuk başlıklarına ön koltuklardaki gibi, en azından sağ arka ve sol arka koltuklara Aktif Koltuk Başlığı takılabilirmi?Ön koltuklarda bildiğim kadarıyla bunlar koltuk içlerinde birer mekanizmaya bağlı
arkadaşlar bu sabah arabayı çalıştırdığım.dışarda sıcaklık 6 derece filandı.baktımki lastik basınç sensörü ışığı yanıyor.dışarı çıkıp lastiklere baktım ama gözle anlaşılır bir şey yoktu.çok önemsemedim.az önce eve gelirken yine yanıyordu ancak yaklaşık 5 km sonra tekrar ışık kendiliğinden söndü.acaba hava şartlarından dolayımı olmuştur sizce yoksa bi benzinlikte basınçlara bakayımmı tek tek?bu arada aracın ön kapı içinde lastik basınçları için Ön Taraf 35 Arka Taraf için 34 bar yapın diyor.Buna göre ayarlamamız gerekiyor sanırsam...