0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun Ali hoca. Takmayı Nerede yapacaksınız?Kendiniz mi yapacaksınız?
Baktımda benimkisi sabit gibi geldi, kullanma kılavuzunda bu fotodaki gibi açılır falan diyor ama ben açamadım. Gizli bir bölme gibi iyi olurdu orası
Bekir hocam arka delinme yerleri hazırda varsa alırım ama yok sanıyordum o yüzden vidalamak istemiyorum demiştim. Benim araç o kadar kirli arka kısımda hazır delinme yerlerini göremiyorum.paçalıklara fiyat olarak ne kadar ödediniz ve nerede yaptırdınız? Bir de hocam 3g interneti nasıl bağlattınız Touch 2'ye? Ben de çok merak ediyorum.
murat bey yanlış hatırlamıyorsam o bölgedeki ince plastikten bir kap aslında.elinizin kenarıyla yukarı doğru basıp çektiğinizde komple çıkıyor orası.aracın kendi kitapçığında da yazıyor zaten şekili olarak.zemini ince bir halıflex kaplıydı gibi hatırlıyorum...
İşte o ortadaki kısım ne sağa gitti ne sola nede yukarıya, bende uğraşmadım artık , kılavuzda malum her modelinki ortak olunca bende başka modelde var diye diretmemiştim. Bugün internette resmini bulunca sorayım dedim. Oraya yukardan bakınca parçalı bir kısım gibi görünüyor ama sabit bende. Sizin araba üst model olunca, belki açılan cinstenmiştirMesaj Birleştirildi: Aralık 24, 2014, 13:38:42Beyaz paçalık görüntüsü
Burada ki yerleşim toyotanın kendi sitesinde anlattığından yukarıda olmuş sanki.http://www.toyota-tech.eu/aimuploads/%7B21183360-70E1-33C9-EF73-6BDD3B8970E1%7D/Avensis%20Sedan_Wagon_Side%20mouldings_PZ415-E2851-00_AIM%20001%20380-5%20.pdf
açıkçası kapıların eğimine baktığımda yandaki başka bir aracın kapısının tam değebileceği seviyedeler şu anda.çünkü alırken servisteki başka bir araç ile yan yana getirip kapısının nereye denk geldiğine bakmıştım o yüzden sorun yok.ama toyota'nın önerdiği seviyedemi değilmi onu tam bilemem...Mesaj Birleştirildi: Aralık 24, 2014, 20:54:17arkadaşlar araç içi ambiyans aydınlatma ile alakalı bazı ürünler buldum.http://www.osram.com/osram_com/news-and-knowledge/automotive-special/automotive-design-lamps---eye-catchers-with-that-stylish-look/automotive-led-interior-lighting-sets-modern-light-accents-according-to-needs/ambient-lighting-with-led/index.jsphttp://www.hella.com/hella-tr/199.html?rdeLocale=trözellikle osramınkiler harika diyebilirim.özellikle turuncu olanı T27 Avensis ile aynı gibi gözüküyor ancak internette türkiyede satış yapan bir yer göremedim.birde kesme biçme biyeri sökme olayı yok en güzeli o zaten.sıkıldığında sök kaldır.hellayı ise yarın istanbulu arayıp sorucam osram için aramaya devam edicem...
Maşallah Bekir abi senin avensise krom paket 10 numara gider düşünmüyor musun
Selcuk krom paketi dusundum ancak komple set olarak satmaya calisiyorlarEskiden krom pakette; On 2 sis far kromaji,on tampon,4 adet kapi ve bagaj kromaji oluyordu diye biliyorum.Ancak 2012 sonrasinda sis fari ve bagaj kromasi elegant extra donanimda standart oldu.Yani ben sadece on tampona taktiracaktim ama ayri ayri satamayiz dedikleri icin bende vazgectim ama bulursam orjinali on tampona kesin taktiricam.
Pakette arka bölümde bagajın en altına takılan parçaya gerek yok bencede ön tampon ve kapılara takılan parçalar yeterli.
Kaan Kara yeterince temizlenmismi (41 Kere Masallah demeyi unutmayalim )