0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bekir Bey,Navigasyon güncelleme konusunda ücretsiz desteğin süresi konusunda bir bilgiye ulaştınız mı? Bizlerdeki sistemi Touch 2 with Go dan Go Plusa update etme opsiyonu veya doğrudan Go Plus satın almak da opsiyon olarak bulunmalıydı. Avensis konusunda Toyotanın pazarda bu kadar pasif bir strateji izlemesi daha fazla Corolla satmak için mi? Ne dersiniz?
arkadaşlar herkese merhaba.önümüzdeki hafta kısmetse 2014 Avensis alıyorum.İç dizaynda bir değişiklik yok.Ancak elegant extrada çok orjinal bir jant tasarımı eklenmiş.karartmalı bir jant yine eskideki gibi.benim dört sorum olucak sizlere müsadenizle.1-avensis elegant extrada sıkışmayı engelleyici otomatik cam özelliği varmı acaba?yani camlar yukarı kalkaren önüne el yada parmak gibi bir engel geldiğinde kendiliğinde aşağıya iniyormu acaba?2-dizel premiumlardaki gibi ön farlara led uygulaması yaptıramıyormuyuz acaba?yada dizel olan avensislerin farlarını komple sıfırınımı almak gerekiyor?3-arka sis farlarını tek taraflı değilde, çift taraflı yanar hale getiremizmiyiz acaba?servis bunu yapabilirmi?4-avensislerin 100-0 km anında ani frenlemede durma mesafesi kaç metredir acaba?internette şehir efsaneleri geziyor resmen.bir dergi eski testlerden birinde 36,7 metre gibi çok iddialı bir rakam yazmış.başka bir dergi fren performansı etkiliyeci yazmış.başka bir yerde 40,1 metre yazılmış.bunların hangisi gerçek acaba?
Yunus Emre Bey cevap icin tesekkur ederim.Gerci arabayi aldik almasina ama fren mesafesini ingilteredeki avensis forumlarinda gordum.(37,2 metre)Turkiyede testlerden birinde 36,7metre yazilmisti.Buda D segment bir arac icin cok cok iyi bir mesafe.Zaten frenleme dozu ve sertlesmesi cok iyi.
Sw dediniz yaramı deştiniz yine,ah wagon aaaah!
Birde cam tavanlı oldu mu tadından yenmez. [emoji4]
Bu arada Elegant Extra'da xenon far var mı?
Avensiste bir far var değil xenon önünü görmüyorsun devamlı uzunla gidersin bu seferde çok kulak çınlaması olur
Doğuştan sıkıntılıymış bazı araçlar(farın içindeki lambalar gücü azmış) geçen forumda olayı çözümledik arkadaşlar sağ olsun yani gidip 80k vericen avensis alıcan gece zor gidicen durum bu
Şimdi siz fabrikasyon Xenon'u olan Avensislerde sıkıntı var diyorsunuz. Doğru mu anladım? [emoji4]
Mercekli olup xenon olmayanlarda sıkıntı varmış
Anladım. Yani bu demek oluyor ki T27 Avensislerin nerdeyse yarısından fazlasının far problemi var. Doğru mu?
Aynen, bence mercekli far mantığına aykırı halojen mercek. Mercek,xenonun fazla gücünü toplamaya yarıyor. Halojen zaten zar zor aydınlatma sağlarken bide mercekle bunu azaltıp toplamaya çalışmak garip
Doğru, halojen farlar Xenon'lara göre daha az aydınlatma sağlıyor. Mercek demek ki Xenon farlara hazirlik olsun diye konulmuş. [emoji4]