0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bekir bey Avensis doktor arabası olarak bilinir. Ben hep duyardım bunu. Doktorlar bu işi biliyor Ama ben öğretmenim Trafikte bir çok Avensiste 'dr' plaka görebilirsiniz.
İkinci olarakta öğretmenlerde var galiba baksana şimdiden 2 olmuşuz
2 öğretmen arkadaşimda daha Avensis var Benim aklımda, hayalimde hep 3.20 d vardı ama Türkiye şartlarında bu çok zor gibi gözüküyor. Avensis bana göre tsm bir f/p aracı.
Bmw 3.30 2005 model aracını 4000 dolar gibi komik bir rakama sattı
Bu arada Elegant Extra'da xenon far var mı?
Standart donanım olarak yok hocam malesef.
Bekir bey söylediklerinin çoğuna katılmakla birlikte, Türkiye'de yaşayan insanlar olarak hak ettiğimiz şekilde yaşayamadığımızı düşünüyorum. Düşün Amerika'da akademisyen olan ve oranın şartlarına göre benim gibi ortalama maaş alan bir arkadaşım geçtiğimiz ay Bmw 3.30 2005 model aracını 4000 dolar gibi komik bir rakama sattı Burada 4 adet jantını bile alamıyoruz o paralara. Bence bilerek ve isteyerek bizim bu şekilde yaşam standardımızın düşük kalmasını sağlıyor birileri. Ne diyeyim daha bilemedim ama 20 yaşımdan önce daha geçen yıl görebildığim Avrupa ülkelerini falan gezseydim şu anda Türkiye'de yaşıyor olurmuydum bilmiyorum.. Kimse yanlış anlamasın bu memleketin her şeyine canım feda, çokta seviyorum ama, neyse..Bunada şükür
Bu kısmı üç defa okudum. [emoji2]
hayır yok.premium donanımda mevcut sadece 2.0 litre onlarda zaten.Mesaj Birleştirildi: Ağustos 31, 2014, 20:20:49ah bahadır hocam yaramı deştin hiç girme o konulara zaten...Mesaj Birleştirildi: Ağustos 31, 2014, 20:26:26bu arada otopark.com sitesinde az önceki güncelleme sonucunda TOYOTA AURİS ile HYUNDAİ İ30 karşılaştırmalı videosunun ilk 2 dk lık kıısmı yayınlandı.yorumlar biraz ilginç gibi...videoları biraz geç yükleniyor çünkü arkadaşlar montajlama ve kurgu işleriyle gerçekten profosyonelce ilgileniyorlar.http://www.otopark.com/2014/08/30/toyota-auris-testi-kamera-arkasi/sırada avensis var.çok kısa bir zaman içinde testi yapılıp o videoda konucak umarım.
Bekir Bey,Yeni güncel haritayı sayenizde download ettim. Bu dosya zipli. Bunu açıp USB ye öy mi atıyoruz? Yoksa açmadan mı?
Bekir bey, işlem tamam. Maalesef, İzmirdeyim. Davetiniz için teşekkür ederim. Son güncelleme sonrasında sesli komut özelliği, bende hala aktif değil.Siz kullanabiliyor musunuz? Lastik basıncı konusuna gelince bu durum güncellemeyle olacak gibi değil donanım olarak Avensise hala koymamış olmaları ve çok daha alt modellerde bu özelliği koymaları Toyotaya yakışmamış. Buna rağmen, fiyat/performans/donanım açısından yeni Avensis kıyas kabul etmez bir araç olmuş.Ülkemizde hak ettiği ilgiyi görmemesi , bizler açısından , çok da sorun değil. Herkeste olsa, bu kadar keyifli olmazdı. Bırakın onlar turbo ve şanzıman arızalarıyla uğraşsınlar. Avensis sorunsuzlukta açık ara lider!