Gönderen Konu: 2014 Avensis Alıyorum Kısmetse...  (Okunma sayısı 293482 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
Ynt: 2014 Avensis Alıyorum Kısmetse...
« Yanıtla #320 : Ağustos 27, 2014, 20:41:00 »
kaan son nokta bu gibime geliyor sen ne dersin? hemde 64 gb.

http://www.ebay.com/itm/New-LUKAS-LK-7300-Full-HD-Car-Video-DVR-Camera-Vehicle-Black-Box-64GB-Battery-/121086918386?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c3157bef2

http://lukasstore.com/smartlk7300g.html
cihazın işlemcisinin kaliteli olduğunun bir kanıtı işte 64 gb sd kartı destekliyor.

kaan bu arada profilinde gaziantep yazmışsın???
benimde sülale komple gaziantep-kilislidir de o yüzden sordum  :D :D
tabi bende oralı sayılırım ama doğma büyüme izmirliyim...
tabi fakülteyi okumak için 1999'da bi geldik Bursaya.geliş o geliş kaldık artık buralarda  :alkis:

yükseltilebilir hafızası güzel ama fiyatını ben mi yanlış görüyorum acaba ? US $359.90 diyor :o bence abartı sanki, şimdi bu cihazda gps var kablosuz kullanım imkanı veriyor, ama sanki bu kadar uç noktada bi ürün almak şimdilik gereksiz gibi. sizce?
benim gösterdiğim ürünün incelemelerine bakarsanız çekim kalitesi çok iyi :)

Gaziantep'te öğrenciyim, Hasan Kalyoncu üniversitesinde Hukuk okuyorum. hatta havalimanı yada kilis yolunda :) Kilis yarım saat :) Gaziantep çarşısıda ortalama 1 saat :)

Bursada ikametgah ediyoruz 1996 yılında babamın tayini ile geldik 8 aylığına ama kaç yıl oldu :D

Gps modülsüz istiyorsanız G1W görüntü kalitesi ve fiyat olarak çok güzel.Şayet  hızımı ve map üzerinden gittiğim güzergahlarıda görmek istiyorum derseniz gt680w ilk tercihler olacaktır.

Cavit bey,
aslında gt680w daha güzel ama öğrenci bütçesi ile anca bu kadara gücüm yetecek gibi ama bilmiyorum.siz hangisini tavsiye edersiniz? ilerde araç içi kamera zorunlu hale gelirse ve özellikle bu gps modülüde istenir mi acaba?
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #320 : Ağustos 27, 2014, 20:41:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #321 : Ağustos 27, 2014, 21:11:31 »
Eger ilerde zorunlu gps istenirse g1w arkaya takılıp daha sonra öne gps.li gt680w alınabilir.simdilik 100 tl fiyatıyla gw1 öne alınıp takılabilir.yanlız sicaklarda gw1 araç uzerinde bırakılınca pilde şişme oluyor kapasitorlu modeli olan gw1h daha mantıklı
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #322 : Ağustos 27, 2014, 21:32:36 »
Ben ılk once gs 1000 kullandım.Cavıt abının dedıgı gıbı pılı sıstı.tamır edemedıler cop oldu.suan x3000 var.dual kamera gps var ama gece.cekımı ıyı degıl.Arkadaslara g1w getırttım.abı onlar mardınde  kesın pıllerı sıser desene.X3000 bıe arkadas ıstıyor.
Sımdı ben g1w almayacam.onun yerıne 74 dolara ls 650 var.gps ve arka kamera modulu dıyor.nasıl cıkacak bılmıyorum.cok para vermeye gerek yok 100 dolara ıyı bır sey alınabılır.cavıt abınkn kullandıgı gt 680 de olabılır.
Hatta alıbaba de radar bantlarını algılayan arac ıcı kameralar var ama ne kadar dogru bılmıuorum.Alıbabadan ls 650 w yede bır bakın.az cok.fıkır sahıbı olursunuz
Alısverıs yaptıgınız kısının feeback ı orders ı (+sıparıslerı) elması bol olsun kı guvenılır olsun
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #323 : Ağustos 27, 2014, 22:38:37 »
CE  Free Ship Car Camera Novatek 96650 WDR Video Recorder 1920x1080 DVR G-sensor Registrator Mini Camcorder External GPS Tracker alıbaba sımdı bunu buldum.Gps modulu ıle 110 dolar.guzel bırseye benzıuor.novatek cıpı var.bu ıyı.Tıpıde guzel.Adresı ekleyemıuorum.Bu sekılde aratıp bakın ıstersenız.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 30000
  • 26 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #324 : Ağustos 28, 2014, 23:18:02 »
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=57182.100
benim avensise getirdiğim kamera gece görüşlü özelikle gps .li almadım
birde daily voger programı tablette kullanıyorum arabaya baglıyorum ama gece görüşü yok
yurt dıında hobby olarak navigasyon ve geri kamera getiriyorum isteyen olursa ürün kullanımı takılması konsunda tecrübelerimi paylaşırım bana araç içi kameranın maliyeti 100 tl kart dahil

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #325 : Ağustos 29, 2014, 00:46:23 »
Hangı kamerayı aldınız kısa yolu varmı.bende ls650 almayı dusunuyorum.gps arka kamera 70 dolar
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #326 : Ağustos 29, 2014, 02:29:43 »
benim camerayı k6000 camera diye google arat görürsün
senin alacağım kamera abartılmış gece görüşü yok pek işe yaramaz
gps bence çok faydalı değil örneğin üst geçmeye üşenen biri  yoldan karşıya geçmeye çalıştı sizde vurdunuz vatandaşa aslanlar gibi görüntüyü gösterdin üst geçitten geçmedi benim önümü atladı dedin tamam haklısın görüntüde bir baktılar hızın 65 km  hız sınırı 50km ne yapacaksın haklıyken haksız oldun
birde g sensörden ziyada vibrasyon engelleme özelliği daha iyi gece görüşü olmazsa olmaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 230000
  • Model Yılı: '97
  • 21 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #327 : Ağustos 29, 2014, 09:58:25 »
benim camerayı k6000 camera diye google arat görürsün
senin alacağım kamera abartılmış gece görüşü yok pek işe yaramaz
gps bence çok faydalı değil örneğin üst geçmeye üşenen biri  yoldan karşıya geçmeye çalıştı sizde vurdunuz vatandaşa aslanlar gibi görüntüyü gösterdin üst geçitten geçmedi benim önümü atladı dedin tamam haklısın görüntüde bir baktılar hızın 65 km  hız sınırı 50km ne yapacaksın haklıyken haksız oldun
birde g sensörden ziyada vibrasyon engelleme özelliği daha iyi gece görüşü olmazsa olmaz
verdiğiniz örneğin tam tersi olursa ne olacak? mahalle arasında Allah göstermesin çocuğa çarptın diyelim, 10-20 km/h la gidiyodun ama çocuğun ailesi çirkef çıktı seni mahkemeye verdi ve çok hızlı gidiyordu diye iddia etti atıyorum 50-60 la mahalle arasında gidiyordu dedi bu durumda nasıl ıspatlıcaksın durumu?

ben gt680w gpsli kullanıyorum görüntü kalitesi mükemmel araştıran arkadaşlara tavsiye ederim türkiyedede satılıyor faturasız 250 tl fln fatura isterseniz hem garanti dahilinde olmuş oluyor fiyatta 300 tl oluyor.
CESARETLE ATILAN İLK ADIMLAR BÜYÜK BAŞARILARIN MÜJDECİSİDİR.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #328 : Ağustos 29, 2014, 10:55:43 »
Gt 680 ler 100 dolar cıvarı.Sımdı gokhsn bey yanlıs anlamayın o vıdeolarada guvebmıyon.Aldıgınız kamera 20 dolar cıvarı.Bundan aman amzn bırsey beklemeyın.
Ikı modrl ılk beyaz olan 95 dolara dusmus yorumlarda kalıtesı gece cekımlerı cok ıyıymıs.ıkıncısıde ls650 70 dolar.arka kamera fazlası var.vıdeo da gece cekımı de ıyı lens samsung dıyor.Gps var.bu ıkısınden bırını alacam
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #329 : Ağustos 29, 2014, 11:54:08 »
arkadaşlar çinde paranıza göre mal var aynı ürünün aynı kasada 5 versiyonu olur size sorar hangisi istiyorsun diye
aynı ürünü 10 dolara da bulursun 50 dolarada lens farklıdır pixel farklıdır bu çakma s4'e benzer orjinlai 500 dolardır replikası 200 dolar adamlarda herşey var  fiyatına göre sana ürün sunar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #330 : Ağustos 29, 2014, 12:02:51 »
Bekır bey konusunda farklı seyler yazıyoruz.Bekır bey ılk fotograftakı kamerayı bakabılırsınız.yorumlar ıyı gıbı
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '14
  • 506 kere teşekkür etti
  • 898 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #331 : Ağustos 29, 2014, 12:24:27 »
Bekır bey konusunda farklı seyler yazıyoruz.Bekır bey ılk fotograftakı kamerayı bakabılırsınız.yorumlar ıyı gıbı

Cok tesekkur ederim bugun inceleyecegim insallah.
Gözünü açtın doğdun dediler,gözünü kapattın öldü dediler,bu ikisi arasındaki göz açıp kapamaya ise ömür dediler.(Hz.Mevlana)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #332 : Ağustos 29, 2014, 12:33:54 »
Cok tesekkur ederim bugun inceleyecegim insallah.
linkteki cihazı inceledim replika ürün normalde iyi bir kamera 80 dolardan başlar

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 29, 2014, 12:47:23
kamera konusunda
1.gece görüşlü olacak
2.vibrasyon absorbe edebilmeli
3.hd yada full hd olacak
4. küçük olacak
5.pile çok gerek yok ama ozaman da tarih saat hafızada tutmaz pil olursada sıcakta çok problem patlaya bilir
6.kolay montaj olmalı (avensislerde iç dikiz aynasının arkasında tırtırlı bir kısım var oraya hiçbirşey yapışmıyor gelen kamera cam vantuzu ile yaklaşık olarak kamare ile beraber vantuz yaklaşı bir karış uzunlukta yani kamera vantula birlikte tam camın ortasına geliyor absort bir görüntü dışarda görenler bu diyor sen ne iş yapıyorsun diyorlar içerden ise görüşü engelliyor)ben vantuzu kullanmadan içi dikiz aynasına bagladım plastik kelepçe ile
7.şu anda yurt dışından mal getirmek çok problemli herşey kontrolden geçiyor bizler son kullanıcıyız ama devlet memurları anlamıyor oradan oraya yolluyorlar sizi aldığınıza alacağınıza pişman olabilirsiniz
8.pixel arttıkça videonun alanı genişler yani full hd cihazda  29 dk bir görüntü 3-4 gb yer kaplayabilir buda kart kapasitesinin artmasını gerektirir maliyet artar.
9.kablo görünmesini istemiyorsanız orta konsoldaki cakmak girişinden enerji alıp orta konsoldan torpida altından ön camın yanından iç dikiz aynasına kadar kablo
aslında ben buraya fotograf koyumuştum ama taşımışlar resimlerimi

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 29, 2014, 12:53:58

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 230000
  • Model Yılı: '97
  • 21 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #333 : Ağustos 29, 2014, 12:58:13 »
[attach=1]

değerlerden pek anlamam ama gt 680w önde görünüyor

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 29, 2014, 16:07:00
gt680w ile çekilen bir foto camlar tozlu
CESARETLE ATILAN İLK ADIMLAR BÜYÜK BAŞARILARIN MÜJDECİSİDİR.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 506 kere teşekkür etti
« Yanıtla #334 : Ağustos 31, 2014, 14:08:21 »
herkese iyi hafta sonları diliyorum.
sizler bu güzel hafta sonunda gezerken ben malesef hastanede nöbetçiyim  :( :(
şaka bi yana dün istanbuldaydım. düğün dernek olayları vardı.(bu şehirde yaşayanlara allah kolaylık versin.5 saatte avcılara varabildim.)
gece dönüşe geçtim.
bilenler vardır Yalovadan Bursaya gelirken hatırı sayılır virajlı ve yokuşlu tırmanış vardır.
yanımda hanımda vardı ona dedimki bak birazdan virajlar ve tırmanış başlayacak eğer bu araba beni burda utandırırsa emin ol 1 aya kadar satıcam
dedim.eğer utandırmazsa 10 yıl daha bineriz buna dedim.
ters ters bi baktı daha yeni aldık gibilerinden  :rofl:  (şaka yapıyorum tabi)
5 vitesten 4.vitese alıp tırmanışa başladım hızım 90 km/h idi.
105 km/h 'in üzerinede çıkmadım.
devir bandı 2800-3200 civarı gezdi.
yahu  inanın bana araba yılan gibi girdi virajlara arkamda kalanlara baktıkça dikiz aynasında ufacık kaldılar.kısacası bu arabaya binilir kardeşim.
avensisin hele 2.0 dizelini düşünemiyorum :islik:
zaten düzlüğe geldiğimde herkes basmaya başladı bende eski beyefendi sürücü kimliğime geri dönüp sağa geçtim  :saygi:
sağlıcakla kalın...

Gözünü açtın doğdun dediler,gözünü kapattın öldü dediler,bu ikisi arasındaki göz açıp kapamaya ise ömür dediler.(Hz.Mevlana)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #335 : Ağustos 31, 2014, 14:13:46 »
Demek ki Avensis iyi yol tutuyor gerçekten. [emoji4]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #336 : Ağustos 31, 2014, 14:19:57 »
Istanbul  trafigini tatmişsiniz :)  bende  avcilardan hemen sonra beylikduzunde oturuyorum avcilardan kucukcekmeceye kadar kitli yol   sonrasi zaten kopru trafigi yada mecidiyekoyde okmeydaninda kitlenir yol
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Kilometre: 100000
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #337 : Ağustos 31, 2014, 14:37:19 »
herkese iyi hafta sonları diliyorum.
sizler bu güzel hafta sonunda gezerken ben malesef hastanede nöbetçiyim  :( :(
şaka bi yana dün istanbuldaydım. düğün dernek olayları vardı.(bu şehirde yaşayanlara allah kolaylık versin.5 saatte avcılara varabildim.)
gece dönüşe geçtim.
bilenler vardır Yalovadan Bursaya gelirken hatırı sayılır virajlı ve yokuşlu tırmanış vardır.
yanımda hanımda vardı ona dedimki bak birazdan virajlar ve tırmanış başlayacak eğer bu araba beni burda utandırırsa emin ol 1 aya kadar satıcam
dedim.eğer utandırmazsa 10 yıl daha bineriz buna dedim.
ters ters bi baktı daha yeni aldık gibilerinden  :rofl:  (şaka yapıyorum tabi)
5 vitesten 4.vitese alıp tırmanışa başladım hızım 90 km/h idi.
105 km/h 'in üzerinede çıkmadım.
devir bandı 2800-3200 civarı gezdi.
yahu  inanın bana araba yılan gibi girdi virajlara arkamda kalanlara baktıkça dikiz aynasında ufacık kaldılar.kısacası bu arabaya binilir kardeşim.
avensisin hele 2.0 dizelini düşünemiyorum :islik:
zaten düzlüğe geldiğimde herkes basmaya başladı bende eski beyefendi sürücü kimliğime geri dönüp sağa geçtim  :saygi:
sağlıcakla kalın...

ya bu avensisleri neden hep doktorlar tercih eder. ya doktor olmam lazım ya da arabayı satayım bari :rofl: :)
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 506 kere teşekkür etti
« Yanıtla #338 : Ağustos 31, 2014, 14:40:15 »
hocam inanın şu yazdığınızı aracımı aldığım bayideki bayanda söylemişti.
"avensisi genelde doktorlar alıyor demişti" içimden hadi canım sende demiştim.
şimdi sizde aynı cümleyi yazınca demekki kızcağız birşeyler biliyormuş diyorum şimdi  :rofl:
ama niye böyle inanın hiç bilemiyorum  :islik:

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 31, 2014, 14:42:28
Istanbul  trafigini tatmişsiniz :)  bende  avcilardan hemen sonra beylikduzunde oturuyorum avcilardan kucukcekmeceye kadar kitli yol   sonrasi zaten kopru trafigi yada mecidiyekoyde okmeydaninda kitlenir yol

okan zaten istikamaetim küçükçekmece-kanarya tarafıydı.
yahu  bide dönüşü kaçırdım sorma sonrasını geri dönene kadar iflahım kesildi.
tamam metropol kardeşim lafım yok ama Bursa'nın gözünü seveyim ben en azından yolda bi dönüşü kaçırdığında kaybolma ihtimalin yok,çünkü tüm yollar genelde aynı yere çıkıyor  :lol: :lol:

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 31, 2014, 14:44:38
Demek ki Avensis iyi yol tutuyor gerçekten. [emoji4]

enes eminimki daha iyileride vardı ona birşey diyemem benim limitlerimde gerçekten çok iyi.
en ufak bi tedirginlik yaşatmadı acaba kayarmı arkası veya önü diye.
rahat ettiriyor açıkçası içinde bu bana yeter.

Forever Avensis  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Kilometre: 100000
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #339 : Ağustos 31, 2014, 14:50:38 »
hocam inanın şu yazdığınızı aracımı aldığım bayideki bayanda söylemişti.
"avensisi genelde doktorlar alıyor demişti" içimden hadi canım sende demiştim.
şimdi sizde aynı cümleyi yazınca demekki kızcağız birşeyler biliyormuş diyorum şimdi  :rofl:
ama niye böyle inanın hiç bilemiyorum  :islik:

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 31, 2014, 14:42:28
okan zaten istikamaetim küçükçekmece-kanarya tarafıydı.
yahu  bide dönüşü kaçırdım sorma sonrasını geri dönene kadar iflahım kesildi.
tamam metropol kardeşim lafım yok ama Bursa'nın gözünü seveyim ben en azından yolda bi dönüşü kaçırdığında kaybolma ihtimalin yok,çünkü tüm yollar genelde aynı yere çıkıyor  :lol: :lol:

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 31, 2014, 14:44:38
enes eminimki daha iyileride vardı ona birşey diyemem benim limitlerimde gerçekten çok iyi.
en ufak bi tedirginlik yaşatmadı acaba kayarmı arkası veya önü diye.
rahat ettiriyor açıkçası içinde bu bana yeter.

Forever Avensis  :D

ankara numune hastanesi parkında en az 3-4 adet özel park yerlerine çekilmiş t27 görünce dedim bu aracı doktorlar alıyor :rofl:
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah