0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kaan son nokta bu gibime geliyor sen ne dersin? hemde 64 gb.http://www.ebay.com/itm/New-LUKAS-LK-7300-Full-HD-Car-Video-DVR-Camera-Vehicle-Black-Box-64GB-Battery-/121086918386?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c3157bef2http://lukasstore.com/smartlk7300g.htmlcihazın işlemcisinin kaliteli olduğunun bir kanıtı işte 64 gb sd kartı destekliyor.kaan bu arada profilinde gaziantep yazmışsın???benimde sülale komple gaziantep-kilislidir de o yüzden sordum tabi bende oralı sayılırım ama doğma büyüme izmirliyim...tabi fakülteyi okumak için 1999'da bi geldik Bursaya.geliş o geliş kaldık artık buralarda
Gps modülsüz istiyorsanız G1W görüntü kalitesi ve fiyat olarak çok güzel.Şayet hızımı ve map üzerinden gittiğim güzergahlarıda görmek istiyorum derseniz gt680w ilk tercihler olacaktır.
benim camerayı k6000 camera diye google arat görürsünsenin alacağım kamera abartılmış gece görüşü yok pek işe yaramaz gps bence çok faydalı değil örneğin üst geçmeye üşenen biri yoldan karşıya geçmeye çalıştı sizde vurdunuz vatandaşa aslanlar gibi görüntüyü gösterdin üst geçitten geçmedi benim önümü atladı dedin tamam haklısın görüntüde bir baktılar hızın 65 km hız sınırı 50km ne yapacaksın haklıyken haksız oldunbirde g sensörden ziyada vibrasyon engelleme özelliği daha iyi gece görüşü olmazsa olmaz
Bekır bey konusunda farklı seyler yazıyoruz.Bekır bey ılk fotograftakı kamerayı bakabılırsınız.yorumlar ıyı gıbı
Cok tesekkur ederim bugun inceleyecegim insallah.
herkese iyi hafta sonları diliyorum.sizler bu güzel hafta sonunda gezerken ben malesef hastanede nöbetçiyim şaka bi yana dün istanbuldaydım. düğün dernek olayları vardı.(bu şehirde yaşayanlara allah kolaylık versin.5 saatte avcılara varabildim.)gece dönüşe geçtim.bilenler vardır Yalovadan Bursaya gelirken hatırı sayılır virajlı ve yokuşlu tırmanış vardır.yanımda hanımda vardı ona dedimki bak birazdan virajlar ve tırmanış başlayacak eğer bu araba beni burda utandırırsa emin ol 1 aya kadar satıcamdedim.eğer utandırmazsa 10 yıl daha bineriz buna dedim.ters ters bi baktı daha yeni aldık gibilerinden (şaka yapıyorum tabi)5 vitesten 4.vitese alıp tırmanışa başladım hızım 90 km/h idi.105 km/h 'in üzerinede çıkmadım.devir bandı 2800-3200 civarı gezdi.yahu inanın bana araba yılan gibi girdi virajlara arkamda kalanlara baktıkça dikiz aynasında ufacık kaldılar.kısacası bu arabaya binilir kardeşim.avensisin hele 2.0 dizelini düşünemiyorum zaten düzlüğe geldiğimde herkes basmaya başladı bende eski beyefendi sürücü kimliğime geri dönüp sağa geçtim sağlıcakla kalın...
Istanbul trafigini tatmişsiniz bende avcilardan hemen sonra beylikduzunde oturuyorum avcilardan kucukcekmeceye kadar kitli yol sonrasi zaten kopru trafigi yada mecidiyekoyde okmeydaninda kitlenir yol
Demek ki Avensis iyi yol tutuyor gerçekten. [emoji4]
hocam inanın şu yazdığınızı aracımı aldığım bayideki bayanda söylemişti."avensisi genelde doktorlar alıyor demişti" içimden hadi canım sende demiştim.şimdi sizde aynı cümleyi yazınca demekki kızcağız birşeyler biliyormuş diyorum şimdi ama niye böyle inanın hiç bilemiyorum Mesaj Birleştirildi: Ağustos 31, 2014, 14:42:28okan zaten istikamaetim küçükçekmece-kanarya tarafıydı.yahu bide dönüşü kaçırdım sorma sonrasını geri dönene kadar iflahım kesildi.tamam metropol kardeşim lafım yok ama Bursa'nın gözünü seveyim ben en azından yolda bi dönüşü kaçırdığında kaybolma ihtimalin yok,çünkü tüm yollar genelde aynı yere çıkıyor Mesaj Birleştirildi: Ağustos 31, 2014, 14:44:38enes eminimki daha iyileride vardı ona birşey diyemem benim limitlerimde gerçekten çok iyi.en ufak bi tedirginlik yaşatmadı acaba kayarmı arkası veya önü diye.rahat ettiriyor açıkçası içinde bu bana yeter.Forever Avensis