0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Camurluk lari icine aldimi.sadece on kaput mu.
bizim bir hocamız derdi " para var huzur var " paran varsa ne güzel abicim, güle güle kullan...
Abi biz de bursadayız , orasını biliyorum. Bu kadar indirimi nasıl aldın , ben de detaylı iç temizlik ve boya koruma düşünüyorum.
gereksiz yere konu açmak istemedim.o nedenle buraya yazdım.sizinde başınıza gelmiştir illaki.aracınızı yıkarsınız tertemiz olur bide cila atarsınız fıstık gibi olur.bakmaya doyamazsınız.bir kaç saat sonra bi bakarsınız üzerinde kuş pislikleri?hatta 1-2 gün geçtikten sonra fark ettiysen geçmiş ola Kuş Pisliği Yanığı olup bitiverir.bunun sebebini bilen varmı acaba bu kuş cinsinin arabalarla ne alıp veremediği var?ben bu konuyu ciddi ciddi araştırmıştım çünkü.
bu akşam Bursa-Balıkesir arasında kısmen uzun yol sayılabilecek bir yolculuk yaptım.gidiş dönüş 320 km tuttu.depoyu fulledim ortalama yakıt tüketimini sıfırladım.en düşük 90 en yüksek 140 km hıza çıktım aracı çok zorlamak istemedim henüz 2100 kmde çünkü.eve girdiğimde ort.yakıt 6,4 gösteriyordu.arkadaşlar kişiden kişiye değişir tabiki ama Avensis iyi gidiyor hemde gerçekten iyi gidiyor.ayağım iyice aracın huyuna suyuna alışmaya başladı.dönüşte bi tane yeni kasa passat selektör yaptı ama hata yaptığını sonradan anladı vazgeçti kapışmaktan
1.4 122 beygır olanları ından mı acaba.Donanımlarını bılmıyorumda bır oncekı kasada kullandıkları benzınlı atmosferık motoru kullanmıyorlar herhalde bu kasada.
Passat kibar davranmiş Bekir Bey :-)
Tüketiminizin makul olduğunu düşünüyorum. Zamanla daha da düşecektir.Performans olarak bence hiç de hantal değil. Sadece düşük devirlerde biraz tepkisiz olduğunu düşünüyorum. Bence Avensis 125 ps Mondeo ile beraber sınıfının en iyi 1.6 atmosferik motoruna sahip.Bu arada araç uzun yolda sessizlik bakımında nasıldı?
tsi passatın karşsısında şansınız yokta. passat sahibi ağır başlıymış