0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Latife yapiyoruz Bekir Bey kazasiz belasiz güzel günlerde kullanın. :-)
Dün yeni kasayı kısa mesafede deneme şansım oldu alt devirlerde gaz tepkisi çok geç geldi bana üst devirlerdede pek kullamadım zira kullandığım güzergahta devamlı radar oluyor hız limiti 70 km idi.dikkatimi çeken motor sesi daha az daha tok kasa daha güzel bu karşılaştırma benim t25 avensise göre tabiki.t25 alt devirlerde bana daha istekli geldi.alınırsa bu kasada en ideali 1.8 olmalı.
cavit bey keşke ülkemizdeki ötv denen kazıklama sistemi olmasada hepimiz 2.0 litre arabalara binsek.ancak dünkü seyahitimde yokuş-iniş-viraj ne ararsanız vardı.yarın yine aynı güzergahı geri gidip gelicem işlerimden dolayı.hani insan şunu içinden geçirmiyor değil "yahu bide şu arabaya bi turbo koysaydınızda şu alt devir olyınıda halletseydik"
bu kasanın hakkı 2.2 D-CATToyota Avensis 2.2 D-4D Wagon - AccelerationToyota Avensis 2.2 D cat combi volle Zwischenbeschleunigung von 120 - 225 kmh
Dogru söylüyorsunuz bu sıralar t25 den t27 kasaya(2011 veya 2012 model) bende geçmek istiyorum gönül isterki 2.0 cc almak fakat vergilerden dolayı biraz zor gözüküyor.
Makyajlıda var 1.8 CVT çok iyi ama 2.0 multidrive S wagon olsa yada 2.2 d-cat wagon olsa çok iyi olur 1.8 de wagon yok
Rüzgar sesi az da olsa duyuluyor kaçış yok bundan
tabiki yani orası öyle zaten fizik kanunu bu.sıfır ses diye bir şey hiç bir sey olmayacaktır kanımca...
Tabi ki öyle. [emoji4] Peki yol gürültüsü olarak uzun yolda memnun musunuz araçtan?
Bekir bey ses sitemi nasıl 4 kolon + 2 tizz var bildiğim kadarıyla özellikle bass seslerini nasıl algılıyorsunuz boğulma söz konusu mudur sesi arttırınca?
enes hocam;ben bu aracı almadan çok yakın bir dr arkadaşımda 2010 modeli vardı.bana hep şunu derdi.sen bu arabayı al uzun yol gitmek nasıl oluyor anlarsın demişti.gerçektende öyleymiş.araba hiç yormadı beni.3 saat gittim 15 dk dinlenip tekrar 3 saat aynı yolu döndüm.klima 23-24 derecede kaldı hep gayet dengeli soğutma yapıyor.başağrısı filanda olmadı.taşlı asfalttada kullandım uzun süre.ancak rahatsızlık verici bir şey olmadı.illaki 17 inç jant olmasından dolayı bir miktar ses oluyor.motor sesi 120 km hızdan sonra makul şekilde.kesinlikle dizel gibi homurtu sesi gelmiyor arabadan.aynı konforu benle birlikte arabada oturanlar bile hissetti.zaten bir ara baktım herkes mışıl mışıl uyumuş bile
enes eğer yüksek ses seviyelerinde müzik dinlemekten hoşlanıyorsan piyasadaki tüm fabrika çıkışlı hoparlörü olan araçlar üzer seni.ben bugüne kadar en yüksek 25.seviyede dinledim avensiste müzik o da bana yetiyor.benim kıstasım orta seviye volüme ancak kaliteli çıkışlardır.avensisin ses seviyesi galiba 75.seviyeye kadar gidiyior.bence avensis senin istediğin seviyeleri bir çok araç gibi kaldırmaz.senin istediğin sistem yeni kasa mazda 6-2.0 litre sport modelinde, Renault Latitude 1.6 Executive Bose Ses Sistemli Modelde mevcut.istediğin kadar aç sesi hoparlör patlarsa git garantiden değiştir anlatabildim herhalde yada yepyeni aracın orasını burasını söktürüp kendin prof. sistem yaptıracaksın.sonrada orda burda taşlı asfaltta arabanın her yerinden ses gelmeye başlayacak...