0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bugün bir arkadaşa aldık 2008 dizel düz auris.39 bin tl ye anlaştılar.ancak araba daha 44 bin kmde.sahibi çok az kullanmış ve paraya çok sıkışmıştı.araba çok diriydi gerçekten.kararınız doğru mahir hocam hayırlısı olsun tekrar.
2008 model 39000 mi verdiniz? Bana hic paraya sıkışmış biri gibi gelmedi sahibi
Fiyatlar çok yükseldi son zamanlarda.
Evet gerçekten çok yükseldi ama ben bizlerde yani tüketicilerde de kabahat buluyorum. İnanın bu yüzden araba almayı düşünmüyorum bu fiyatlar böyle gittiği sürece. Arabalara etmeyeceği paralar veriliyor. 2000 model civice astraya golfe 20-22 milyar verip alıyorlar, insanları anlamakta güçlük çekiyorum Keza bahsi geçen Auris. Geçen sene maksimum 33-35 civarı giderdi...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-hicbir-kaza-cizik-vs-yok-ilk-gunki-gibi-127507080/detaybekir abi elegant extra ama led gündüz farı var
yasin mesajını yeni gördüm inanki teşekkür ederim ilgin için.ancak o resimdeki göz yanılmasından başka bir şey değil.yani bizdekiler gibi halojen gündüz farı.gece çekimi olduğu için sanki ledmiş gibi bütünleşik duruyo ancak dikkatli bakarsan anlaşılıyor gündüz farı olduğu.aslında bu gündüz led olayının bir çözümü var ancak xenonmercek.com sitesini yapan arkadaşı daha önceden tanıyordum eski aracımla ilgili baya bi yazışmıştık.avensise premium paketteki gibi led olayını yapabilirmisin diye sorunca farları söküp kendisine göndermemi tabiki bu sürede arabayıkullanamayacağız orası ayrı olay.ancak biliyorsunuz bu bir kere içi açılırsa sadece görüntü olsun diye yapılacak bir işlem daha sağlıksız bir şekilde geri dönüşü olabilir işin birde ECU boyutu var.bu nedenle bu led olayından vazgeçtim zaten avrupada artık terkedilmeye başlanmış millet halojen gündüz farına dönerken bir tersine gitmeyelim
led olmadıklarını foruma mesajı gönderdikten sonra farkettim açıkçası üzüldüm çünkü benim şuan piyasada en çok hoşuma giden 3 araçtan biri avensis forumda da öyle güzel avensisler görmek istiyorum yani kısacası sen kadar ben de hevesliydim şu led gündüz farı olayınahaklısın abi orjinal farını böyle bir işlem için açman pek de doğru bir hareket olmaz. bir husus var şuanda avensisle ilgili bence negatif olan eski jantlar çok daha gösterişli ve güzeldi bozmuşlar biraz
jantlar konusunda tabiki zevkleri hiç tartışmaya gerek yok.ben 2013 aralık ayında araca bakmaya gittiğimde bayiye sadece şunu sormuştum-->Başka jant tasarımı opsiyonelde olsa yokmuydu demiştim Ama şimdiki jantlar ise tam benlik diyebilirim.arabayı daha kaslı ve iri gösteriyor sanki.ancak tercih meselesi birşey diyemem
Aracınızdaki jantları bayide gördüm fotodaki gibi değil cidden çok güzel [emoji4]
Öncelikle Merhabalar arkadaşlar ;Fethiyeden selamlar;2013 model Avensis 1.6 elegant extra aracımın sahibi olarak sizle paylaşmak istediklerim var.Araç D segment modelleri arasında alınabilecek en uygun tercih edilebilecek araç. Yakıt konusunda arkadaşların aklında sorular olabilir.çünkü diğer araç modeller gibi 1.6 dizel motora sahip değil. olsaydı peynir ekmek gibi satılacağını düşünüyorum ki ben bile bile daha önce ki arabamdaki 2012 auris 1,6 elegant 132 ps valvematic motordan memnun olduğum için tekrar avensiste de hiç tereddüt etmedim ve aldım.bu kasaya göre bence motor gücü ve çekişi kötü değil.sadece vites devirini biraz yüksek tutmak gerekiyor o zman araba şaha kalkıyor gidiyor zaten.lpg olduğu için çokta yakmıyor. lpg olarak 1 ay önce landirenz0 marka lpg sistemi taktırdım. yakıt olarak şehiriçi 28 krş. civarı şehir dışı 21 krş .kadar düştü.konfor olarak ağırlık olarak ve yola tutunuşu oturuşu süper. avensis için 120 civarında gitmek 80-90 gidiyormuş gibi gitmek demek. sertlik bakımından ise ne çok sert nede çok yumuşak bence yol tutuşu için olması gerektiği gibi.-arabadan olumsuz olarak yazabileceğim tek şey kaliper pimlerinden gelen ses idi onuda servis 1000 km bakımında ücretsiz değiştirdi.başkada sorunum olmadı çok şükür. olmasında...başka soruları olan arkadaşlar olursa cevaplarım.
Bekir bey dediklerinize tamamen katılıyorum. size tavsiyem araba biraz daha alıştıktan sonra hemen bir motor garantili lpg taktırmanız.o zaman dizelden hiçbir farkı kalmayacak yakıt konusunda olsun veya performans konusunda pişman olmayacaksınız.arabanın benzinli olup uzun ömürlü ve sessiz olması sorunsuz olması her zaman artı olacaktır.+birde ben daha araştırıp bir türlü cevap bulamadığım xenon hakkında bilgi vereyim.gönül rahatlığı ile taktırabilirsiniz düşünürseniz. ben taktırdım arıza ışığı gibi hiçbir problem yapmadı çok güzel oldu.sislerede düşündüm fakat sisler H16 modeli çok zor bulunan bir model ben bulamadım.+Birde önde gündüz farını beyaz yapayım dedim. 23 ledli bir tane yuvaya uyan ampul buldum ama çalıştırmadı.daha uyan bir ampul çıkmamış beyaz olarak.+arka tampondaki sis farını tek yanan tarafı çift yapabilirsiniz. servisteki arkadaşım yapıverdi çok güzel oldu.hiçbir sorunda olmadı.
Durmuş bey cevap için teşekkür ederim. İşten vakit bulabildiğim ilk firsatta çıkıp halletmek istiyorum bu xenon işini. Internetten mi sipariş etsem yoksa bir oto- tuning merkezine mi yaptirsam bilemedim Aklımda philips yada mtec var. Takan ustaya rica etsem arka siside bağlar inşallah.