0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sizin de bahsettiğiniz sakıncalar yüzünden ben olsam yaptırmazdım, ona ayrılacak kaynak ile güzel bir boya koruma vs. yapılabilir.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=10347.0
Hocam ben önceki aracıma yaptırdım. Ama yani çokta gerekli bir şey değil bana göre. Çok fazla uzun yol yapmıyor sadece şehiriiçi takiliyorsaniz hiç taktirmayin. Birde yani o kadar paralara gerek yok. Ben kaputun yarısı ve çamurlukların yarısına yaptırmıştim. Tampon çok önemli değil sonuçta plastik aksam. Ekspertizde bile bakılmiyor. Onu yerine çamurluklara yaptirin. Çizilmelere karşı koruyor. İlla ziebart tarzı bir yere gitmenize gerek yok. İşinin ehli bir yerde maksimum 300-400 tl ye yaptırın gitsin. Yazik 1500 nedir hocam 500 daha koy lpg taktir onun yerine Birde kaput filmi ile ilgili kötü bir anımı anlatayım. Önceki ,Cruze marka aracima yetkili serviste takılan kaput filmi en üstten soyulmuştu. Sonra tabi garantili olduğu için geri götürdüm falan neyse. Sen tut hayvanat usta falçata ile kes soyulan yeri. Kaputun yarısını boydan boya çiz. Bir sürü kavga dövüş sonunda arabama cam filmi falan taktilar öyle anlaştık. Bu anlattığım olay yetkili serviste oldu düşünün. Sonra zaten batıp kapattilar ya neyse. Başınıza böyle bir şey gelirse özellikle dikkatli olun. İş bilmeyen, uyanık geçinen usta bozuntuları falçatayla dalmasın sizin gözünüz gibi baktığıniz araca
Hayallerimi süsleyen araç 2013 ve üstü avensis gerçekten çok kaliteli bi araç toyotanın şanına yakışacak kalitede bmw 3.20 ile yarışır kalitede bence hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inş.
2012 avensisler ile 2013 ve 14 avensislerde donanım farkı yok değil mi? ben mi yanlış biliyorum
Bekir bey autoking Çavdarlının yanındaki mi? 3M için çok güzel bir fiyat almışsınız bence yapılmasında fayda olabilir. Ama! Protect sistem uygulanmış araç olduğu için kesin yaptırın diyemeyeceğim çünkü protect sistem zaten boyayı koruma amaçlı yapılan bir uygulama. Servise danışmak lazım
evet kaan bahsettiğin yer Toyota Çavdarlının yanındaki Autoking.Yarın tekrar gidip bi görüşücem.eğer gerçekten 3M ise orda yaptırmaya karar verdim.Yok eger 3M değilse Ziebartta yaptırıcam tam boy olarak.
Buna hiç dikkat etmemiştim ben genelde direksiyonu kullanıyordum ama bunu deneyeceğim bu arada Bursanın neresine gittiniz merak ettim Bu arada gerçekten navigasyon güncel değil denilsede çok hızlı çalışan bi sistemi var bunu denemiştim evimizi işaretledim bana düzgün ve ana yolu gösterdiği halde deneme amaçlı arka sokağa saptım haritada dönüşümü anında algıladı gitmem gereken yönü belirtti