0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bi Golf 7 kadar çıksa yeter Bekir abi
Tamamen aynı düşünüyoruz. [emoji2]
eğer octavia veya golf 7 gibi çıksın derseniz bende size Skoda Superb'den daha iyi desem bilmiyorum yeterli olurmu?çünkü octavia veya golf 7 yi denemedim.ancak avensisi almadan önce superb'yi test ederken ses sisteminide incelemiştim.radyo kısmında mp3 olayında kesinlikle avensis bir adım önde.ancak sizleri tatmin edeceğini yinede sanmıyorum özellikle yüksek seslerde bir çok sistem ek bir dijital işlemci olmadan o gücü kaldıramaz.ancak superb'de sizin gibi sevgili arkadaşlar güzel bir opsiyon vardı.fiyatı 3500 tl idi.11 hoparlörlü ve dijital ses işlemcili özel ses sistemi.sizi ancak bu tatmin eder baştan söyleyim.
bence yinede showroomlara gidip kendiniz bir deneyin derim.çünkü bu iş birazda kulak işi.benim beğendiğimi siz beğenmeyebilir ya da yetersiz görebilirsiniz.
Söyle mantık yürütüyorum premium avensisde 11 hoparlörlü ses sistemi var onuda toyota touch destekliyor digital ses cikislimidir bilmiyoruz elegant extraninda ses destekçisi toyota touch olduğuna göre 6 haporlorlu elegant extra ile premium avensis arasında ses konusunda daglar kadar fark olacağını sanmıyorum ama premium ses sistemini denemek isterdim.
Araçla ilgili bir sorum daha olacak size. Biliyorum biraz fazla oluyorum ama mazur görün lütfen [emoji4] Arka koltukla oturanlar için yol bilgisayarında sembolik bir uyarı var. Peki sesli bir uyarı var mı?
Camdan fırladıktan sonra hava yastığı olsa ne olmasa ne ? Ben camdan fırladıktan sonra , takmaya başladım yalan yok ) , anahtarı kontağa takmadan kemeri bağlarım.
Yariste hem görsel hem sesli olarak var
Mesut abi, Yariste var mı? Koltuklarda sensör mü var yani?