Maşallah hayırlı uğurlu olsun tekerine taş değmesin sağlıklı mutlu huzurlu güle güle binin

ne yalan söyleyeyim artık teslim alın diye nasıl merak ediyordum bilemezsiniz

ama sonunda hayırlısı ile teslim aldınız

Touch 2 with Go güzeldir

Touch 2 ekrandan daha çok özelliğe sahip
Bursada deneme derken? Bursadan mı aldınız aracı? profilinizde İzmir yazıyor onun için soruyorum. Hangi showroomdan aldınız?
Farklı bir düğmeymiş , benim bahsettiğim farklıydı.
Bence shell 97 kullanın. Bizim Honda'da bariz bir fark gösteriyor.
Maşallah hayırlı uğurlu olsun tekerine taş değmesin sağlıklı mutlu huzurlu güle güle binin
ne yalan söyleyeyim artık teslim alın diye nasıl merak ediyordum bilemezsiniz
ama sonunda hayırlısı ile teslim aldınız 
Touch 2 with Go güzeldir
Touch 2 ekrandan daha çok özelliğe sahip
Bursada deneme derken? Bursadan mı aldınız aracı? profilinizde İzmir yazıyor onun için soruyorum. Hangi showroomdan aldınız?
geç oldu ama güç olmadı

Bursada yaşıyorum zaten 15 yıldır...(doğma büyüme İzmirliyim)
Çavdarlı Toyotadan aldım aracımı.Akkoyunluyada gittim ancak ilgi alaka tatmin etmedi.halbuki eski aracıma takasta 500 tl fazla vermelerine rağmen güvenemedim açıkçası.
bagaj havuzu siparişinide dün verdim.bakalım kısmetse pazartesi ulaşı elimize muhtemelen.
http://www.ypsplast.com.tr/sm/TOYOTA/AVENSIS-SEDAN-(2009--Sonras%C4%B1)/AVENSIS-SEDAN-(2009--Sonras%C4%B1)-l%C3%BCks-bagaj-havuzu
Bekir bey touch 2 ekranda ses tanima özelliği eklenmiş mi? Birde lastik basınç sensörü eklenmiş mi araca Corolla'da olduğu gibi?
Touch 2 de anlik yakit tuketimi yakit ortalamasi ve lastik
Basinc bilgileri mevcut.
Duzeltiyorum sesli komut ozelligide varmis bahadir hocam turkce dil destegide var.
Zaten menulerin hepsi turkce bu arada.
Simdi baktim sesli komut ozelligi Navigasyon-Cep Telefonu-Radyo ve Multimedia ozelliklerimi desteklemektedir diyor.
Vayyy demek basınç sensörü eklemişler sonunda

Musait olduğunuzda lastik havalarını kontrol edip sensörü test edeblir misiniz? Doğru çalışıyor mu merak ettim. Hem sizinde içiniz rahat eder

Telefon aramalarında kullanilan ses tanima özelliği sizde var diye tahmin ediyorum. Direksiyon üzerindeki kontrol dügmesine basinca bizde "voice recognition is not available" diye uyarıyor. Sizde ne diyor bir bakıverin zahmet olmazsa. Biraz fazla mı oldum ne

Affınıza sığınıyorum.
geç oldu ama güç olmadı 
Bursada yaşıyorum zaten 15 yıldır...(doğma büyüme İzmirliyim)
Çavdarlı Toyotadan aldım aracımı.Akkoyunluyada gittim ancak ilgi alaka tatmin etmedi.halbuki eski aracıma takasta 500 tl fazla vermelerine rağmen güvenemedim açıkçası.
bagaj havuzu siparişinide dün verdim.bakalım kısmetse pazartesi ulaşı elimize muhtemelen.
http://www.ypsplast.com.tr/sm/TOYOTA/AVENSIS-SEDAN-(2009--Sonras%C4%B1)/AVENSIS-SEDAN-(2009--Sonras%C4%B1)-l%C3%BCks-bagaj-havuzu
Benim kuzenlerim de aynı sizin yaptığınız gibi yaptı , şunu söylüyorlar ; satışta Çavdarlı , serviste Akkoyunlu iyimiş. Biz de CR-V'mizi Honda İnallar'a götürüyoruz.
Edit: Abi bir de resimleri bekliyoruz artık
hımm serviste akkoyunlu iyi ise bakalım
Bekir bey sizden birşey rica edebilir miyim? cihazınızın sürümü nedir acaba? sağ üst köşedeki Setup tuşuna basın,Genel -Sistem bilgilerine girdiğiniz zaman orda yazacaktır. Touch 2 ekranın kullanım kılavuzunu okumanızı şiddetle tavsiye ederim
Benim kuzenlerim de aynı sizin yaptığınız gibi yaptı , şunu söylüyorlar ; satışta Çavdarlı , serviste Akkoyunlu iyimiş. Biz de CR-V'mizi Honda İnallar'a götürüyoruz.
Edit: Abi bir de resimleri bekliyoruz artık 
resimler zaten 8.sayfada yüklü durumda mustafa bey.
kullanıcı adı ve şifrenizi girmeden okuyorsanız forumu o zaman göremezsiniz resimleri

servistede gayet iyidir çavdarlı kesinlikle güvenebilirsiniz.benim evimede zaten 5 dk mesafede bu yönden de benim için çok kolaylık olacak.
zaten firmanın sahibi olan kişi benim arkadaşımdır.ailecek çok dürüst insanlardır.
kesinlikle müşterilerini yarı yolda bırakmazlar.
hımm serviste akkoyunlu iyi ise bakalım
Bekir bey sizden birşey rica edebilir miyim? cihazınızın sürümü nedir acaba? sağ üst köşedeki Setup tuşuna basın,Genel -Sistem bilgilerine girdiğiniz zaman orda yazacaktır. Touch 2 ekranın kullanım kılavuzunu okumanızı şiddetle tavsiye ederim 
kaan kılavuzu okudum zaten.
ancak my.toyota.eu adresine kayıt olacaktamki sonradan aklıma acaba Çavdarlı navigasyon modülünü kurarken Lisans İD numarasına göre kendisimi kayıt ettirmişmidir sorusu geldi aklıma o nedenle vazgeçtim.
bakalım bu hafta biraz daha kurcalayacağım.
yazılım sürümünü arabaya bindiğimde bakıp yazıcam sana merak etme...
kaan kılavuzu okudum zaten.
ancak my.toyota.eu adresine kayıt olacaktamki sonradan aklıma acaba Çavdarlı navigasyon modülünü kurarken Lisans İD numarasına göre kendisimi kayıt ettirmişmidir sorusu geldi aklıma o nedenle vazgeçtim.
bakalım bu hafta biraz daha kurcalayacağım.
yazılım sürümünü arabaya bindiğimde bakıp yazıcam sana merak etme...
bizdede Touch 2 with Go var ,demek istediğim cihaza servis müdahalede bulunmamıştır araçla beraber gelmiştir. Biz alırken sonradan yükleriz dediler ama ben almışken hepsi beraber olsun dedim Touch 2 den farklılıkları olan Touch 2 with Go geldi. my.toyota.eu cihazı kullanmak için gerekli gibi,bide internet gerekiyor telefonla bağlamak lazım
çok teşekkür ederim sağolun
Kaan bu istedigin resim sanirim.
Kaan bu istedigin resim sanirim.
Demekki güncelleme vakti gelmiş

bizdekide altta,bi eski sürüm.çok teşekkür ederim ilginiz için sağolun

bi ufak sorum olacak hangi uygulamalar yüklü cihazda?kitapçığa bakarsanız göreceksiniz my.toyota.eu dan indirilebileck yada yüklü gelenler hangileri?
tekrar hayırlı olsun paçalıklar güzelmiş ama benim araçtaki paçalık değil o zaman

keşke onu da beyaza boyasalar daha hoş olurmuş; ama bence güzel. servis iyi fiyat verirse haftaya toyana bir sorayım
Bekir hocam hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
Bekir hocam hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
oooo mahir bey hoş geldiniz.
allah razı olsun çok teşekkür ederim daha daha iyisi sizlerin olur inşallah.
oooo mahir bey hoş geldiniz.
allah razı olsun çok teşekkür ederim daha daha iyisi sizlerin olur inşallah.
Daha once bence 2000 model corolla vardi o zamandan uyeligim var arada bir girip bakiyorum 3 - 4 yil sonra nasipse oto dizel auris niyetim var nasip bakalim
Daha once bence 2000 model corolla vardi o zamandan uyeligim var arada bir girip bakiyorum 3 - 4 yil sonra nasipse oto dizel auris niyetim var nasip bakalim
bugün bir arkadaşa aldık 2008 dizel düz auris.
39 bin tl ye anlaştılar.
ancak araba daha 44 bin kmde.sahibi çok az kullanmış ve paraya çok sıkışmıştı.
araba çok diriydi gerçekten.
kararınız doğru mahir hocam hayırlısı olsun tekrar.