0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah hayırlı uğurlu olsun tekerine taş değmesin sağlıklı mutlu huzurlu güle güle binin ne yalan söyleyeyim artık teslim alın diye nasıl merak ediyordum bilemezsiniz ama sonunda hayırlısı ile teslim aldınız Touch 2 with Go güzeldir Touch 2 ekrandan daha çok özelliğe sahip Bursada deneme derken? Bursadan mı aldınız aracı? profilinizde İzmir yazıyor onun için soruyorum. Hangi showroomdan aldınız?
geç oldu ama güç olmadı Bursada yaşıyorum zaten 15 yıldır...(doğma büyüme İzmirliyim)Çavdarlı Toyotadan aldım aracımı.Akkoyunluyada gittim ancak ilgi alaka tatmin etmedi.halbuki eski aracıma takasta 500 tl fazla vermelerine rağmen güvenemedim açıkçası.bagaj havuzu siparişinide dün verdim.bakalım kısmetse pazartesi ulaşı elimize muhtemelen.http://www.ypsplast.com.tr/sm/TOYOTA/AVENSIS-SEDAN-(2009--Sonras%C4%B1)/AVENSIS-SEDAN-(2009--Sonras%C4%B1)-l%C3%BCks-bagaj-havuzu
Bekir bey touch 2 ekranda ses tanima özelliği eklenmiş mi? Birde lastik basınç sensörü eklenmiş mi araca Corolla'da olduğu gibi?
Benim kuzenlerim de aynı sizin yaptığınız gibi yaptı , şunu söylüyorlar ; satışta Çavdarlı , serviste Akkoyunlu iyimiş. Biz de CR-V'mizi Honda İnallar'a götürüyoruz.Edit: Abi bir de resimleri bekliyoruz artık
hımm serviste akkoyunlu iyi ise bakalım Bekir bey sizden birşey rica edebilir miyim? cihazınızın sürümü nedir acaba? sağ üst köşedeki Setup tuşuna basın,Genel -Sistem bilgilerine girdiğiniz zaman orda yazacaktır. Touch 2 ekranın kullanım kılavuzunu okumanızı şiddetle tavsiye ederim
kaan kılavuzu okudum zaten.ancak my.toyota.eu adresine kayıt olacaktamki sonradan aklıma acaba Çavdarlı navigasyon modülünü kurarken Lisans İD numarasına göre kendisimi kayıt ettirmişmidir sorusu geldi aklıma o nedenle vazgeçtim.bakalım bu hafta biraz daha kurcalayacağım.yazılım sürümünü arabaya bindiğimde bakıp yazıcam sana merak etme...
resimler zaten 8.sayfada yüklü durumda mustafa bey.kullanıcı adı ve şifrenizi girmeden okuyorsanız forumu o zaman göremezsiniz resimleri servistede gayet iyidir çavdarlı kesinlikle güvenebilirsiniz.benim evimede zaten 5 dk mesafede bu yönden de benim için çok kolaylık olacak.zaten firmanın sahibi olan kişi benim arkadaşımdır.ailecek çok dürüst insanlardır.kesinlikle müşterilerini yarı yolda bırakmazlar.
Kaan bu istedigin resim sanirim.
Bekir hocam hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
oooo mahir bey hoş geldiniz.allah razı olsun çok teşekkür ederim daha daha iyisi sizlerin olur inşallah.
Daha once bence 2000 model corolla vardi o zamandan uyeligim var arada bir girip bakiyorum 3 - 4 yil sonra nasipse oto dizel auris niyetim var nasip bakalim