0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Main body ecuya giren D81 nolu sokete giren yine MOR renkli violet renkli kabloyu şase ile on off düğme yardımı ile açıp kapatarak ışıklarda AUTO modunu düğmeye alabiliyoruz muhtemelen. Şimdi cep telefonundan giriyorum nasipse müsait bir zamanda dosyaları eklerim Ama bu kola giden mor kabloyu kesmek gerekir muhtemelen Mesaj Birleştirildi: Ağustos 27, 2016, 16:07:38Dosya ektedir, inşallah işe yarar
Sadece AUTO pozisyonda kalmasının bir mahsuru olacağını sanmam.Konsola çevirmeli vs düğme koyup arabayı VW çevirmeyelim şimdi japona yakışmaz en azında benim arabada yakışmaz )Bence sadece bu mor kabloyu şaseye kısa devre edip sürekli kalsada mahsuru olmaz.Ha bir mahsuru olur farları kapatamazsınız,belki araç kontrol esnasında sorun yaşatabilir.Neyse deneyelim bakalım.Teşekkürler Murat hocam.Selamlar.
Arkadaşlar biz Auto düğmesi olayını iyi düşündük ettikde sanki bişeyi atladık gibi.Bugün öğlen Bursa Merkez Tüvtürk Yöneticilerinden biri ile tanıştım.Bu konuyu anlattım aracımızda bu şekilde bir sonradan ekleme buton koyup bu sorunu halletmeyi düşünüyorum diyince,arkadaşın cevabı şu oldu-->Eğer kontrolör arkadaş orjinalde olan kolu çevirdiğinde yanıt alınmadığını görürse ağır kusur alırsınız dedi.Adamlar şu anda sonradsn takılan gündüz farlarında Park Moduna alındığında yada kısa farları yaktıklarında kısılma olmuyorsa Kusurlu sayıp geri gönderiyorlarmış.Bizim iş yatacak yine sanki
The person you have called can not be reached at the moment please dial again
AUTO kalıcı buton şeklşnde olursa hiç bir sorun teşkil etmez Bekir bey bizim projeler asla YATMAZ heleki projede Talat ve Murat beyler olursa.Önce onların araç uçacak sonra bizimkiler )))
Süpersin Murat hocam ))))