0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun Allah tekrarını göstermesin Siz neden uğraşıyorsunuz parayı almak için?
Murat hocam yanlış anlamışsın.Benim cebimden çıkan para yok.karşı tarafın sigortasından yapıldı herşey.Aracımdaki değer kaybı için dosya kapatıldıktan sonra çarpan aracın sigorta şirketinden fatura bedelini,değer kaybı olarak isteyeceğiz...
Bekir hocam,O klipsler olmasa arka panzot (şapkalık) yerinde durmaz, dans eder.
//www.youtube.com/watch?v=K8ji6_Lb6RcBuyrun Subaru Levorg test linki.(Benim adamın incelemiş )@Talat Serkes (28471) ve @Murat Köse (28015) Levorg'un orjinal fabrika çıkışında bile arka ve ön park sensörü yok yahu Yalın üretim Subaru'yuda sarmış artık galiba
@Ahmet Güve (8047) peki bu sesi nasıl kesmiş olabilirler?
Bekir abi sormayı unuttum sende krom paket vardı. O kısımlarda hasar var mıydı. Kaskoya işletmiş miydin krom paketi.
Talat yan taraflara krom paketi gereksiz gördüğüm için almamıştım zaten.Sadece ön tarafta kromaj var onuda kaskoya ekletmiştim.
Aracımı bugün teslim aldım çok şükür.Kavuştuk birbirimize Hasar Fatura bedeli serviste 4850 TL tutmuş.1 aya kadar dosya kapanınca karşı tarafın sigorta şirketinden bu bedeli tanzim etmeye çalışıcaz.Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
Dün trafikte minibüsçünün biri yaptığı ahmakça bir manevra yüzünden beni ciddi anlamda kızdırdı.Ancak @Ahmet Güve (8047) haklı çıktı!O anda far koluna ani bir şekilde elimi atıp 7-8 kere arka arkaya selektör yaptıktan sonra fark ettimki far kolu Auto konumuna geçmiş.Far konumum kapalı gezerim hep halbuki!Demekki gece şartlarında bu olay tersi yöndede olup ani selektörde farları kapatabilirdik.Nasıl bir çözüm bulunabilir acaba?Toyotaya mail atsam birilerini yada birşeyleri tetiklermi bilemiyorum!
Hatta bana sen araba kullanmayı bilmiyor musun? diyenler bile oldu.
Ben hala iddialıyım, sen araba kullanmayı bilmiyorsun Tokai Rika'ya yazmıştık, hiç bir cevap alamadık bu konuda sanırım Junk Mail kutusuna düştü yazdığımız