0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bizim Avensislerin ikinci el piyasasında malum siteden takip ediyorum devamlı,araçlar devamlı olarak satılıyor.Uzun süre ilanda kalan Avensis görmedim.Benmi yanılıyorum yoksa ikinci el piyasasında Avensiste hareketlenmemi var?T27 yada yeni makyajlı farketmiyor gibime geliyor,hangi araç konsa gidiyor gibi görüyorum
Zorla sattıracaklar arabayı yahu, hayırdır Bekir hocam, insignia dan sonra boş mu geldi araba?
Bu gece çok kötü bir nöbet geçirdim ama sabah sabah güldürdün beni Allah senide güldürsün Murat hocam Arabayı kısmetse bugün öğlen teslim alıcam.İnanki tercihim yine FOREVER AVENSİS
Allah cümlemizi mutlu mesut etsin Bekir hocam, kazalardan belalardan uzak eylesin. Geçen seferde diğer konuda yazmıştım bundan sonraki konu başlığı 2017 OPEL insignia alıyorum kısmetse olacak galiba diye Ne olursa olsun hayırlısı olsun haklarımızda her daim
Bence subaru levorg alıyorum kısmetse olabilir. Hem 4 çeker turbolu, sw kasa, güçlü motor safkan Japon hem de Toyota subaruyu almışken [emoji56] [emoji56] [emoji56]
yahu arkadaş siz benim kalbimimi okuyorsunuz gerçekten!Ben Subaru Levorgun hastası bi adamken şimdi bu denirmi bana yahu !Tam bir aile arabası hemde saf kan Japon hemde 4 çeker!Dağ bayır gez dur
Levorg'un yüksekliği itibariyle "dağ bayır" biraz zor hocam Bir de Levorg çekiş sistemi itibariyle her yol koşulunda ilerlemekten ziyade yol tutuş için tasarlanmış, tabi on santim karda iki çeker araçla aynı kefeye'de konulmaz
Ufuk hocam yedek parça ve servis ağı sorunu sence ciddi bir sorunmudur?Bursa için konuşursam,yürüyen aracı yüremeyen hale getirmekte üzerlerine yok!Arkadaşımın sıfır km aldığı Foresterı mahvettiler,arkadaş henüz 10 bin km olmadan sattı aracı
yahu arkadaş siz benim kalbimimi okuyorsunuz gerçekten!Ben Subaru Levorgun hastası bi adamken şimdi bu denirmi bana yahu !Tam bir aile arabası hemde saf kan Japon hemde 4 çeker!Dağ bayır gez dur Gerçekten tam bir aile aracı bana göre!İç mekan ferah,arka diz mesafesi gayet iyi,bagaj hacmi geniş,Subaru 4 çeker sistemi daha ne olsun!Tek sorunu var-->Servis ağı ve yedek parça sıkıntısı + ikinci el piyasası
Hahah biraz araçtan anlayan bir insan subaru nun hastasıdır zaten. Sadece 2.el parça fiyatı servis ağı gibi nedenler dolayısıyla almazlar [emoji56] çok zengin olsam premium bir araç yanına subaru jeep çekerdim [emoji41]
Aracımı bugün teslim aldım çok şükür.Kavuştuk birbirimize Hasar Fatura bedeli serviste 4850 TL tutmuş.1 aya kadar dosya kapanınca karşı tarafın sigorta şirketinden bu bedeli tanzim etmeye çalışıcaz.Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
Geçmiş olsun Allah tekrarını göstermesin Siz neden uğraşıyorsunuz parayı almak için?