0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben lastiklere %79 oranında nitrojen ve oksijen karışımı bastırıyorum süper oluyor. Tavsiye ederim
Nitrojen bastığını iddia eden yerlerden lastiklerine nitrojen bastıranlar, acaba araçlarının lastiklerinin basıncı zamanla azaldı mı?Benim de araç 35 istiyor, geçen 29 a düşmüş 1 aydan fazladır dikkat etmiyordum. Frenleme yol tutuş çok kötüleşmişti. Geçen 37 bastım yol tutuş yağmur tahliye harika oldu. Şehiriçindeki çukurları fazla hissettiriyor tabi ama konfor için fren mesafesinden feragat edemeyeceğim.
Bekir hocam 36 hava basınca konfor gider tasarruf ve yerle temas azalması gelir bilhassa virajlarda yüksek hava tehlikeli bence.
Güldüğüne göre espriyi anladın Mutlu Nasıl kekledim herkesi özenle bu karışımı yaptırıyorum pahalı da değil nerdeyse bedava Mesaj Birleştirildi: Eylül 27, 2016, 12:01:37Bu konuda yanlışınız var herhalde Ümit hocam, arabada yüksek hız için daha büyük basınç değerleri yazıyor
Nesi güzel oluyor abi. Ben de bir ara bastırdım ama hiç fark hissedemedim
Bu tuşlar be için abi
Ule Talat bildiğin hava basıyorum, nitrojen denen şey AZOT, havanın %79 u azot yani nitrojen zaten Kolleksiyon yapıyor Bekir hoca,
Murat hocam o tuşları biliyorum ancak amber renk diye sattıkları ürün kırmızı turuncu renk arası birşey.benim derdim gözüme batmasın aracın o tarafında.yoksa seçenek çok var.AFL tuşu sadece tetikleme ile çalışan bir tuş.Yani esp tuşu gibi.P tuşu ise çıt çıt usulü
Esp tuşuna hiç basmadım ne amaçla kullanılır bilmiyorum. Kullanma kılavuzunda sadece çamura batınca falan diyordu. Hiç kullandınız mı?
Ara sıra bas da küflenip sıkışmasın, en azından basmadım demezsin
Ya bizi kandırıyor. Geçen kış pazar yerinde esp kapattım şahinciler ile sıfır çiziyorum diyordu [emoji23]
Murat abi tusa 10 sn basili tut esp asr kapanir. Yada sadece bastiginda da kapaniyor olabilir. Opellerde o sekil. Sonra vur patinajin sipinin gozune.