Bugün itibari ile Araç içi Kameramı almış bulunmaktayım.
Kargoda şu anda.Montaj sonrası resimleri paylaşıcam.
Marka: Blacksys CH-100B 2CH (türkiye dist. firmanın sayfasında ürün ile ilgili teknik destek gayet iyi.yazılım ve güncellemeler mevcut)
Ürünü n11'den aldım.oto elektrik ürünlerinde %7'lik bir indirim vardı.kredi kartındaki puanıda kullanmama izin verince sistem toplamda 90 tl lik bir indirim ile almış oldum ürünü ve 2-4-8 taksit imkanı sundular.peşin fiyatına.
ebay.com da ürün mevcut.fiyat 250-300 dolar arası.ancak gümrüğe takılıp birde gümrük parası eklenip birde garantili ürün olmayacağı için Türkiye distribitöründen almak daha mantıklı geldi.2 yıl garantili.
Üretim yeri Kore.
**Dahili GPS-Çift Band(iki adet.tünel veya kapalı avm'lerde ikinci gps ünitesi uydu ile olan bağlantıyı kopartmıyor)
**Dahili Wi-fi vericisi (araca 15-20 metre uzaklığa kadar kayıt edilen görüntüleri tablet veya akıllı telefon ile kameraya bağlanıp izleme şansı)
**Hareket sensörü ve 30 saniyelik anlık video çekimi.
**Sony marka 2.1 mgpksel lens
**Arka kamera bağlanıtısı ve aynı anda iki kameradan kayıt yapabilme.
**128 gb hafıza kartı desteği
**Hafıza kartı doldukça silip yeniden kayıt yapabilme otomatik olarak.
**Ön kamera gerçek full hd 1920*1080p arka kamera ise 1280*800 çözünürlükte çekim yapabilme.
**Akıllı telefonlara özel Apple store veya Play storedan uygulamasını indirip cihazı wifi özelliği ile yönetme.
**Lityum ion kapasitör.
**Sesli komut sistemi.
**Ani frenaj durumlarında öndeki led flaşörü ile öndeki yaya veya araca uyarı verme
**Opsiyonel obd soketi ile daha ileri özellikleri pc ekranından görebilme (çok gerekli değil benim için)
**Acil kayıt düğmesi
**135 derece ön ve arka görüş
**3 Açılı G Sensör özelliği
**Wifi aracılığı kablosuz yazılım güncellemesi yapabilme.
**Kamera kayıtlarını incelerken aynı anda hareketli olarak aracın yol alışını googlemaps üzerinden izleyebilme.
Aklımda kalanlar şimdilik bunlar.
http://www.pilotkam.com/NedenPilotCam.aspx?sid=191Firmadaki yetkili satış müdürü ile uzun süre telefonda konuştuktan sonra kararı verdim.
Arka kamera ayrıca satın aldım.
Özellikle araç içi kamerada istediğim bir özellik vardı buda ekranın olmaması idi.
Çünkü dışarıdaki insanın dikkatini çekip kişinin niyetini bozmasına sebep olabilir.bu yüzden ekransız bir model arıyordum uzun süredir galiba buldum en sonunda.Umarım pişman olmam.