0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Talat benim ön camda solar cam filmi olduğu için tabiki bir miktarda etkiliyor olayı.Olgu bey ile bu akşam telefonda konuştum.Cam filmini sökün dedi ama yapamam yani.Bir o kadar para verdik o filme.özellikle yaz sıcaklarında bir hayli etkili oluyor.Ayrıca arka tarafa yeni bir kamera olayı pek mantıklı gelmedi bana.Arkadan gelen araçların ışığı zaten kamerayı kör eder çoğu zaman.Fotoğrafçılıktan benden çok çok daha iyi anlayan arkadaşlarımız illaki vardır forumda ancak birde şöyle bir durum var.Lensin iyi bir çekim yapabilmesi için evet işlemci önemlidir ama birde lense dışardan gelen ışık miktarıda çok önemlidir.Zaten gece ışıksız bir ortamda ve flaş olmadan bir fotoğraf karesi çekseniz ne çıkar? hiç birşey.dolayısı ile gece karanlığında zaten en iyi kamerada çuvallar.benim kriterim gündüz çekimleri.Talatında dediği gibi kafama takılan tek bir yer var orasıda pikselleşmeyi benim gözümle görebilmem.Buda malesef tek çekirdek işlemciden.Kısmet diyelim en kötü ihtimal söküp kutulayıp geri iade...
Arkadaşlar benim sağ ön hoparlörlerden ses artınca patlak sesler geliyor. Özellikle bass sesini çok kulak tırmalıyor. Sanırım oradaki hoparlörden birinde sorun var. Bu durum garantiye girer mi?
Aracınız garantisi devam ediyorsa tabiki girer. Sonuçta ses sistemi değişmedi. Stock haldeki sistem nasıl hoparlor patlatabilir?
Talat hocam sesi açınca cızırtı benzeri bir ses geliyor,bende anlamadım nasıl oldu. Bakalım müsait zamanda bir göstereyim.Mayıs ayına kadar garantisi var. Gerçi hiçgüvenim yokToyota'nın garantisineŞimdi yine kullanın halası derlerse hiç şaşırmam. Hocam bu klima ile ilgili soruna nasıl çözüm buldunuz ? Sizde Auto madda açınca klima otomatik açılıyor mu?
Onun techstream ile kapatılıyor ama. Bende kablosu yok. Klima ışığı yansa bile kesin açıldığı anlamına gelmiyor siye biliyorum ben. Sorun yaşamıyorum yani. Hoparlör konusunda ısrarcı olun. Teyp değişmemis. Nasıl olurda hoparlör patlar çok saçma. Israrcı olun derim şikayet ederim sizi deyin. Orijinal tek hoparlör 300 lira civarı
Evet dediğiniz gibi ısrarci olmak lazım. Hiçbir oynama yok sonuçta ses sistemiyle. Bu olay yeni değil, acaba ben mi kuruntu yapıyorum dedim ama bariz titreme sesi geliyor sağ taraftan. Bakalım hafta içi giderim artık. Ben bu klimayı çözemedim. Mesela auto ya basınca direkt ayaga ve camlara hava üflüyor buğu için. Ben bu ayarı da değiştirmek istiyorum. Yani özel bir ayar yapıp, aracı daha sonra tekrar çalıştırdıgında benim ayarima göre açılacak.
Bir aralar benimde sağ taraf baslarda zırıldıyordu sonradan zırıltı kesildi.
Cavit ağbi okuyup, üfledin mi arabaya, nasıl kesildi ? Beni çok rahatsız ediyor o patlak bass sesi, zaten bahane arıyorum aracı satmak için, bir de bu çıktı
Şubat 2016'dan itibaren satilacak tüm Toyota Modellerinde Metalik Renk Farkı olarak 800 tl gibi bir fiyat farkı alınacakmış.Hayırlara vesile olsun
Uzun süredir istediğim Avensis Orjinal Ayak Aydınlatmasını @Kaan Kara (29002) aracılığı temin ettikten sonra bugün montajını Çavdarlı Toyotada yaptırdım.Tam istediğim gibi oldu,ne eksik ne fazla aydınlatma tam ayarında oldu.Ledlerin yeri araç üzerinde hazır arkadaşlar bunu belirteyim.Ancak araç üzerinde soketleri göremedik.Biz bu ürünü bulabilmek için çok uğraştık nedenine gelince,seri numarasına göre ürün bulunabiliyor ancak içindeki ampulun rengin sistemde görünmüyor.Montaj ücreti 30 tl verdim.Torpidodaki iç aydınlatmanın hattından pararel hat çekti elektrikçi,sigortaya filan girmeyelim dediler.Üründen temin etmek isteyen arkadaşlar için Bursa Çavdarlı Toyotadan Yedek Parçadan Neslihan Hanıma bilgiyi verdim.Ürün kodu artık kendilerinde mevcut.İki adet Ayak Ucu Aydınlatma ve Soketleri ile beraber 110-120 tl arası birşey tutuyor.Kablolarını elektrikçi bağladı zaten serviste.Maliyet bu kadar.Sıkı pazarlıkla 100 tl ye bağlanır olay.Bunlarda resimler...