0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eğer bu dediğiniz akşam saatleri içinse açık olan farlar arabayı kapatınca kapıyı açıncaya kadar sönmüyor. En azından benim arabada durum bu şekilde.
Vavit ağbi arabayı çalıştır, farlar açılsın sonra stop et her şey sönsün ve arabadan çıkmadan kapılar kapalıyken sellekt yap. Sonra aç kapını zaten açılacaktır. Aynı aracı kullanıyoruz olması lazım sende de.
Cavit bey yanlış yaptığınızı tahmin etmiştim zaten.Kısa farlar filan açık olmayacak.Şöyle düşünün.Aracı gündüz kullanıyorsunuz ve stop ettiniz araçtan çıkacaksınız artık.Far kolu auto modda olmasın.ve kısa farlarınız kapalı olacak.Motoru kapattıktan sonra far kolunu selektör yapıp bırakın ve sonucu görün
Gündüz vakti çalışan Follow me mi
@Bekir Uğur YAVUZCAN (29160) Aracın kaç km'ye geldi? "efsane başlık" hız kesmeden çalışmaya devam ediyor.
Aracı gündüz veya gece kullanıyorsunuz ve stop ettiniz araçtan çıkacaksınız artık.Far kolu auto modda olmasın.ve kısa farlarınız kapalı olacak.Motoru kapattıktan sonra far kolunu selektör yapıp bırakın ve sonucu görün
Şöyle bir durum var, gerçi bu durum AUTO moddan mı kaynaklı bilmiyorum, bende çünkü AUTO modda kullandım hep, KISA lar kapı açılmadan sönmüyor. Arabayı kapatsanız bile, demin onu demek istemiştim
Biraz önce denemeler yaptım toyota benim arabaya koymamış arkadaş bir türlü devreye girmedi.Follow me,yi deneye deneye benim zenonun biri yellow me oldu.Balanstaki zırlama seside duyulmuyor artık ya ampül giiti yada balans
Cavit bey sizin araç 2012 mi?Bahadır beydeki 2013 mü acaba?,aklıma sadece bu seçenek geliyor şu anda!
Garantisi halen var sonucta Xenon ampullerin.Muhtemel ampul olabilir sorun sanki
Bekir bey aynen yazdığınız gibi benimki 2012 bahadır beyinki 2013 model.Toyota hersene bir şey eklemiş herhalde .Gerçi kullanmayacağım bir özellik fakat zenonun birinin yanmaması moralimi bozdu doğrusu.
Cavit ağbi 2012 aynı araçta olmaması cidden garip ama boşver çokta önemli bir özellik değil. Nerdeyse 2 sene oldu arabayı alalı daha yeni meraktan keşfettim var olduğunu. Ama bu Japon kafasını anlamak zor. Xenonla ilgili olarak ampulden önce sigortayı kontrol ettirmeni tavsiye ederim. Geçenlerde benim sağ ön yanmamaya başladı. Önce ampulu sonra ballastı kontrol ettikten sonra sigorta kutusunu açtı elektirikci ve orda soketin yandığını fark ettik.Mesaj Birleştirildi: Aralık 10, 2015, 19:36:05Bekir bey ben surekli auto mod da kullaniyorum. Follow me çalışıyor auto mod da.
Benim içinde çok önemli bir şey değil zaten daha öncede denemiştim ama kafaya takmamıştım.Burada mevzu olunca deneyeyim dedim.Kısa farların siğortası nerede elektrikçi bakarken hiç dikkat ettinizmi.
Selamın aleyküm muhteremlerbenm hanımın arabadada arabayı söndürüp şöför kapısını açınca tırt diye bi ses geliyor araya araya meğerse araba direksiyonu kitliyomuş bulduk bizim aractada bir sorun şuki eğer farlar otomatikteyse mrşa basmadan farları yakıyo bu akü için sorun olmazmı keşke once marş yapıp sonra farları yaksaydı diye düşündüm hep bu arada kıymetli bilgileriniz için Allah hepinziden bin kere razı olsun szlerden çok sey örendimselametle