youtube üzerinden az önce çektiğim videoyu yükledim arkadaşlar.
https://www.youtube.com/watch?v=CGf8W9iOZN0ayrıca herhangi bir zamanda aracın içine binip,selektör yapmanız yine yeterli oluyor Follow Me'nin çalışması için.
Aracın yeni stop etmesine gerek yok.
İlk selektörde hem kısalar hem uzunlar aynı anda yanıyor.Kolu bıraktıktan sonra Uzunlar sönüp,Kısalar yanmaya devam ediyor.15 saniye filan sürüyor galiba.
Bende şimdi araba denedim maalesef bizde bu özellik yok.Sizin araçda zaten bazı değişiklikler yapılmış bu özellikte konmuş herhalde.(lastik başınç sensörü touch2 gibi)
Ben makyajlı T27 Avensislerin hepsinde var diye biliyordum gerçekten ilginç bir durum.
Bu özelliği niye kırparsın be kardeşim anlamıyorumki
Follow me home. Konfor modlu sinyal. Soğutmalı torpido. Kısa kısa kuşa çevirmişler. Allah'tan direksiyon falan var da şükür onun yerine de değnek takmaktan kurtuluyoruz
Şimdi kızdım bu Japon kafasına. Makyajlı 1. Versiyonda yok 2. De var aynı özellik. Bu nedir. Linea'da olan özelliği D sınıfı diye sattığın arabadan alıyorsun...
youtube üzerinden az önce çektiğim videoyu yükledim arkadaşlar.
https://www.youtube.com/watch?v=CGf8W9iOZN0
ayrıca herhangi bir zamanda aracın içine binip,selektör yapmanız yine yeterli oluyor Follow Me'nin çalışması için.
Aracın yeni stop etmesine gerek yok.
İlk selektörde hem kısalar hem uzunlar aynı anda yanıyor.Kolu bıraktıktan sonra Uzunlar sönüp,Kısalar yanmaya devam ediyor.15 saniye filan sürüyor galiba.
Hadi onu bunu kırpıyorsun Türkiye'de gelenlerde ama öyle bir özellik varki 2012 Makyajlı Kasada "ahh be kardeşim bu yapılırmı?" demekten alamıyorum kendimi aklıma geldikçe

Öndeki araçla Güvenli Mesafe Takip Sistemi!
İngilterede üretilenlerin bir çoğunda varken bize gelenlerde Premium Paketlerde bile yok bu özellik.
Direksiyonda boşta olan tek tuş zaten bu özelliği aktif hale getiren tuş
@Talat Serkes (28471) istermisin şimdi,arabada bu sistemin tüm alt yapısı hazır olsun ve tek bir tuşu takmakla aktif hale gelsin

"hayaldi gerçek oldu" dermişim
Toyotada hep hayal peşinde koşuyoruz her şeyi bize kısmışlar.Kendin yap ve sevin mantığı.Bir dahaki aracım japon alırsam mazda olacak.
Toyotada hep hayal peşinde koşuyoruz her şeyi bize kısmışlar.Kendin yap ve sevin mantığı.Bir dahaki aracım japon alırsam mazda olacak. 
Evet abi Mazda biraz daha bonkör bu konuda. Arkadasin 2004 Mazda 3 ünde sunroof ve esp vardı mesela orta donanimda
Continental TS 850P (Kis lastigi secimim oldu)
Tek Fiyati:540 TL
Eski lastikleri saklama bedeli ve montaj-balans ayarlari dahil fiyat.
Montaj birazdan basliyor.
Akşam biraz kızdım ama az önce follow me home u çalıştırmayı başardım. Araçtan çikmadan sellekt yaptim ve çıkınca kısalar yanmaya devam etti. Ama ses tanımayı henüz başaramadım.
Bahadir hocam Toyota ile helallesmen gerekiyor

Adamlar koymus demekki!
Cavit beyde de var bence...
Şimdi vicdan azabı çekiyorum

Bahadir hocam Toyota ile helallesmen gerekiyor 
Adamlar koymus demekki!
Cavit beyde de var bence...
Cavit bey aractaki far konumunu Auto modundan cikartip denermisiniz acaba?
Sizin aracta olmamasi icin bir sebep yok cunku!
Cavit bey aractaki far konumunu Auto modundan cikartip denermisiniz acaba?
Sizin aracta olmamasi icin bir sebep yok cunku!
Auto moddanda çıkartıp denemiştim zaten yine olmamıştı tekrar denerim.
Vavit ağbi arabayı çalıştır, farlar açılsın sonra stop et her şey sönsün ve arabadan çıkmadan kapılar kapalıyken sellekt yap. Sonra aç kapını zaten açılacaktır. Aynı aracı kullanıyoruz olması lazım sende de.
Vavit ağbi arabayı çalıştır, farlar açılsın sonra stop et her şey sönsün ve arabadan çıkmadan kapılar kapalıyken sellekt yap. Sonra aç kapını zaten açılacaktır. Aynı aracı kullanıyoruz olması lazım sende de.
Eğer bu dediğiniz akşam saatleri içinse açık olan farlar arabayı kapatınca kapıyı açıncaya kadar sönmüyor. En azından benim arabada durum bu şekilde.