0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende ikiside yok.inerken sellektör yapıyorum kapıyı açınca farlar sönüyor.Sesli aramadada düğmeye basınca dediğiniz gibi uyarı çıkıyor.
Cavit abi mutlaka vardır ya dandikten zaten, sadece kurulum yapmamışsındır belki. Bende ilk aldığım zamanla heyecanla denemiştim olmuştu, BT ile telefon eşleşecek, ve arabaya kayıt ettiğiniz numaraya ses tanımlaması yapacaksınız sadece. Hatırladığım kadarıyla 5-10 kişi falandı herhalde. Yada belki daha fazla.Ben bu follow me yok herhalde, gerçi bende hiç kapılar açıkken sellektör yapmadım.
Ben bu follow me yok herhalde, gerçi bende hiç kapılar açıkken sellektör yapmadım.
abi drl geç sönmüyor mu? benim aldığım rolenin 30 sn. fmh fonksiyonu var. gerçi aracı tam evin önüne parketmediğimden bana bir hayrı olmuyor ama öyle drl'ler alttan üstten yanınca uzaktan izlemesi seviyorum işte
Yok Burak ben elektriği direk kontaktan aldım. Senin röle aküye bağlantılıdır. Ben böyle bir sistem yapsam araba beni eve kadar değil ben arabayı ışıkları söndümü sönmedimi diye takip ederim Aküyü yemiyelim
hele izmir'de sağda solda karşılaştığım t27'cilerin bakışları yok mu
Touch ekranda ben böyle bir ayar göremedim ayarlama şansım yok maalesef.Zaten gelen aramalarda sadece ekranda tel numarası yazıyor kişinin isminide yazmıyor buda başka bir problem.
Murat bey www.geceucusu.com sitesinden ciddi anlamda Pofosyonel çalışan Mahmut bey ve Bursa'daki kendi elektrikçimize danıştım sizin dediğiniz konuyu montajı yaptırmadan önce.Her ikisininde verdiği cevap aynı-->Kesinlikle o arka kapak kapanacak.Yoksa uzun farların içinde çok kısa bir zamanda toz ve nem oluşmaya başlar dedi.Bahsettiğiniz fanlar aslında öyle büyük kocaman şeyler değil aslında.Hatta biz ledleri aküden elektrik alıp yaktığımızda bile yaklaşık 40-50 saniye kadar çalıştırmamıza rağmen çalışmadı.yani hemen devreye giren şeyler değil.Ledler far yerine tam otursa bile içeriye zamanla sıvı ve nem girişi illaki oluyormuş Murat bey.Bunu engellemenin tek yolu arkadaki toz kapağıymış...Bizim araçlaın orjinal iki far fiyatı galiba 3500-4000 tl arası olduğunu düşününce bencede mantıklı dedikleri
hahaha bak bende bu olayı arka reflektörlerdeki ışıklarla yapıyorum arkamda avensis varsa habire frene basıyorum Zaten TR de tek bende var hahahahah Bekir Hocam ,Aklıma geldi ya, siz dediniz ya bu uzunlara aldığınız ampullerin arka kapağı kapanmıyor falan diye, zaten kapanmaması lazım değil mi, zaten bunun arkadaki kısmının açıkta kalıp soğuması lazım, fan falan var demiştiniz. Bu yüzden sıkıntı değil, önemli olan fara tam oturması , eğer oda tam oturuyorsa farın içine toz moz sıvı falan girmez. Bu işi ben kendim el becerimle yapabileceğimi bilsem sizden alırdım o ürünleri , ama alıpta illa servise gitmek gerekecek galiba çünkü park lambaları bile sökülemiyor illa farı sökmek lazım
Abi o kapak kapanmazsa sıkıntı. O fan ya da soğutucu zaten dışarıdan çok fazla izole değil. Haliyle içerideki hava soğutmak için kafi gelir. Kaldı ki fan bile var. Ha kapatmam dersen o kısma şu dahil her şey sıçrar ayrıca toz da girer. O toz ve sivinin far taşının içine girmesi o far için intihar olur
Talatcım Yaşadık Bizim uzun farların arkasında kapak falan yok Kısa farlarda var kapak
Kapak tek abi. O tek kapak 2 ampulü de koruyor. Sorun yok[emoji4]
Anlamadığım nokta 2011 Avensis Elegant Extra'da "Follow Me" özelliği var mı yok mu? Ben de selektörün her türlüsünü denememe rağmen olmadı ama acaba "Tech ile özellik açılacak mı?" diye düşünüyordum.Murat abi bu şimşek etkisini biz nasıl yapacağız?
Cavit ağbi telefon rehberini telefonunun hafızasına aktarırsan arama yapan kişinin ismi de çıkıyor. Ben denedim oldu. Bu follow me home'u bir de Bekir hocanın dediği gibi deneyelim belki oluyordur. Ama sesli aramayı ben bir türlü bulamadım touch ekranda. Zaten '' tırt'' bir sistem bana göre.Telefon rehberini zaten kopyalıyorum çağrı geldiğinde tel.numarası çıkıyor isim çıkmıyor.Sadece ben arama yaparsam hem isim hemde tel.nosu çıkıyor.Telefondan dolayı farkedermi bilmiyorum ben sony xperia Z kullanıyorum.
Mehmet bey şimşek etkisi benim aldığım Philips Lumiled'ler ile oluyor.Xenonla filan olmuyor malesef.Ancak T27'lerin Uzun farların arka kısmı bu ledleri içine alacak kadar daha doğrusu soğutma fan kısmını alacak kadar geniş değil.Soğutmasız olan ledlerde mevcut aliexpreste.bakarsanız çok sayıda var.65 dolar civarı.Ancak şimdiden söyleyim para boşa gider o ledlerim ömrü çok kısa oluyor çünkü.Follow me özelliği T27'lerin makyajlı olan kasalarında var diye biliyorum ben.
Az once arabaya binerken kısada olsa çekim yaptım.Folllow me kapıyı aç kapa ile ilgisi yok.Motoru stop ettıkten sonra selektör yaptığım andan itibaren devreye giriyor.