0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar resim temsili 1500mm arabanın neresine denk gelir hesap yaptınız mı
@Ahmet Güve (8047) teşekkür ederim öncelikle Nedenine gelince arkadaşlar!Silecekleri henüz değiştireli 5 ay filan olmuştu ancak dün Bursa'dan İstanbula gittim sabah erken saatlerde ve akşam geri döndüm.Silecekler Aerotwin almama rağmen tek kelime ile rezil gibi siliyordu ön camı.Hadi aracın ilk üzerindeki kötüydü budamı kötü silecek kardeşim Bugün başka bir konu için @Ahmet Güve (8047) ile konuşurken kendisi bana KİL uygulamasını önerdi.Biraz yorulursun ama iyice camı defalarca üzerinden geç dedi.Bauhouse'dan gittim Turtle Wax orjinal kilini buldum.(Resimdeki)Yaklaşık 30 dk ön cama bol su eşliğinde uyguladım.Uyguladıkça anlamadığım bir şekilde sanki camın içinden siyah tozlar çıktı.Kendi kendime diyorum bu toz ve kir nerde saklanıyordu acaba Özellikle şöför tarafı sıkıntılıydı görüş mesafesi olarak ve dikkat ettim Kil ön camın sol tarafında çok fazla camın yüzeyine takılıyordu ve daha fazla kirlendi kilin yüzeyi.Sonrasında iyi bir mikrofiber bezim vardı,kuruladım ve ön cama Sonax-Yağmur Suyu kaydırıcı uyguladım.En son aşama olarak sileceklerin her ikisininde lastiğini alkollü mikrofiber bez ile sildim bir o kadarda toz ve kir sileceklerden çıktı.Cam suyu deposunu antifirizli ve limon kokulu cam suyu ilede full yaptım.Ve geldik suyu fışkırtıp sonucu görmeye.Şu anda cam Mükemmel Ötesi oldu silecekler de bir o kadar temiz siliyor camı.Resim eklemek isterdim ama akşam karanlığına denk geldiği için çekemedim,kusura bakmayın artık...
Anlamadığım. O zaman bu kıl camın bir kısmını zedeleyerek parlaklık katıyor. İleriki zamanlarda güneşin de etkisiyle daha kötü olma ihtimali var mı acaba
Ucuz kil linki bilen var mı madem deneyelim bi camda.
OO çok iyiymiş yaz beni listeye. Yalnız sahibinde de böyle ürünler olabiliyor, güvenilir mi çinden sonuçta.
Geçen gün zirve otodada avensisin silecek lastiklerini değiştirdiler.Baktım kil ile camı temizliyorlar hemen sordum niye yapıyorsunuz diye camda biriken tortu ve egzosdan çama yapışan kimyasalları temizliyoruz dediler.Demekki böyle duyarlı servislerde var ve ne yapacaklarını biliyorlar.
Maşallah. Yetkili servis 1 liralık kopuk artı fırçayla araç yıkamak için 1 aylık arabalara abanirken özel servis cama kil uyguluyor. Yorumsuz...
Talat niçin bu özel servise güvenipte gidiyoruz kanıtı.