0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arabanın çekişi arttı Yok ya debriyaja basarken, özellikle sürekli ard arda basmam gereken, ayağımı üstünden kaldırmadığım zamanlarda, park etme zamanı gibi, ayağım pedalın üstünden kayıyor gibi oluyordu. Ona faydası oldu gibi ama bakalım daha net değil.
Abi resim paylaşmanı bekliyorum. İlk etapta topuk ağrın var ondan yaptın sandım ama ayak kaymasını önlemek için nasıl bir faydası oluyor merak ettim. Normalde pedal ayaktan nasıl kayıyor onuda anlamadım [emoji16]
Bakir abi sende geleceğimi görüyorum. İnşallah sen gibi başarılı bir hekim olabilirim
Ön sinyalleride değiştirmek için Philips wy21w Dirençli Led tercih ettik.Benim arka Philips Led Sinyallerin aynısının ön taraf için dipsiz olanı bunlar.Dipsiz ön sinyalide bir tek japonlar kullandığı için Çin pazarında bile bulamadık ürünü ancak bu seferki alım ciddi anlamda dünyanın öteki ucu olan Japon kardeşlerimizden oldu.Çünkü bu ürün Uzak doğu ve Asya pazarı için üretiliyormuş kesinlikle avrupa pazarında bulunamıyor bile.http://global.rakuten.com/en/store/wattsu/item/12763x2/ (ürün)http://global.rakuten.com/en/store/wattsu/item/18957x2/ (orjinal philips dirençleri)Şu anda sitede 10-24 Kasım tarihleri arası indirim var.Kargo ücreti 38 tl tuttu.Ürünlerin toplamı ise 168 tl.Normalde her iki ürün 198 tl filandı indirimden önce.
Yok yahu biz daha bi şey olamadık Yasin'cim İstemekle işe başlanır.Azimle yol alınır.Mükafatları ise en son toplanır.Tabi bu arada saçlar beyazlar,kafanın tepesinde saçlar dökülür orası ayrı olay Birde ancak bir Avensis alınıp bu arada amatörce modifiye edilir
ama tabi philips olunca da gözün arkada kalmaz. [emoji51]
Şeytan ayrintida gizlidir Sabah sabah BP'den benzin alirken cektim
O canım drl alt ızgarada olmalıydı
Burak hocam çok düşündük inanki ancak farların üzerindeki kaş ledler ile şekilde bir bütün gibi aynı seviyede oldu.Alt ızgarada ise bütünlük kaybolucaktı.Halbuki montajı @Ahmet Güve (8047) 'ye göre çok daha basit olacaktı.Diğer konu ise alt ızgaralarda darbelere çok daha fazla maruz kalacaktı.zevk meselesi tabiki saygı duyarım
Bekir hocam,Yeri çok güzel gerçekten, far üzerindeki gündüz farları ile bütünlügü çok güzel,Birde gündüz farını yükseliginde kanuni alt limit var, alt ızgaralar bu limitin altında.
E sis farının etrafında drl si olan araçlar var?