0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam bu ampullerin elektrik bağlantısı değilde fara giren kısmı uyuyor mu? Fara girip sağlamca yerine oturuyorsa sıkıntı olmaz
Arkadaşlar CAM KALDIRMA MODÜLÜ ile ilgili yeni gelişmeler var.Az önce Cenmax Genel Merkezi ile görüştüm.2015 Corolla sahipleri için iyi ancak Avensis sahipleri için kötü gelişmeler.Cenmax ürün geliştirme müdürü ile bir kaç ay telefonda görüşme şansım olmuştu.Avensis ile ilgili çalışmalar yaptıkları sonuca ulaşmada çok az kaldığını söylemişlerdi.Çünkü 2015 Corolla'da cam kaldırma indirme işlemi 4 Door Auto özelliği eklendiği için Avensis ile aynı sisteme sahip oldu denmişti.Ancak 2015 Corolladaki sistemden farklı olarak Avensislerde 4 tane fazladan kablo varmış ve malesef Cenmax takiler bunu çözememişler.Yani modül Avensis için çalışmamış.Ancak yeni corolla sahipleri için yeni modüller mevcutmuş ellerinde.Tek şansımız kaldı oda OBD soket üzerinden sinyal alışverişi yaptırmak ancak bu sistemde de diğer otomobil forumlarında ECU'da saçma sapan sinyal karışıklıkları ve arızalar okuduğum için bu projeyi beklemeye aldım bende
Normal cam kaldirmayi takarim,Yeter ki bi kobay gelsin.
Uzaklarda arama yakınlarında var zaten
Murat abi telefonla ne başını ağrıttım be Ahmet abi o kobay benim Murat abi projeleri merak ediyor ama sır vermedim daha
Abi ecu işi sakat hiç bir şeye müdahale ettirmiyor bu toyota. Başka bir firma vardı biz uyguladık oldu falan demişti ama cenmax neden çözemedi bu işi hayret yav
Benim bildiğim Talat hoca bu işi çözer, cam kaldırmayı en çok o istemişti. Hadi Talat hocam ha gayret
Tum kapi trimleri sokulup kablo cekecegim abi,Kabulsen al malzemeyi gel.
Hocam ürkütme yahu Hazır bak kayıt sırasına geçmişler de var Bu arada bilmediğimden soruyorum, Corolla ile Avensisteki fark ne? Hiç Corolla görmediğimden sordum. Onların cam açma tuşları farklı mı?