0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Cavit YORDAM (26016) bey sizin arkanizdan birde @Murat Köse (28015) , @Talat Serkes (28471) ve @bahadir ersoy alirsa Voltrani olusturduk demektir 😂😂
Bekir bey siz ürünü kullanın memnun kalırsanız bende düşünebilirim.Yanlız bunların bir eksisi arıza yapınca tek tedarik edilebilirmi.Çinli dostlarımız bu konuda yardımcı olurlarmı acaba.
Şimdi ben almam derim 2 ay sonra aldım falan derim diye görmezlikten geliyorum Uzun farları neredeyse toplamda 1 saat kullanmamışımdır 3 yıl boyunca. Ama bunlarla güzel tavşan avlanır Güle güle kazasız belasız günlerde kullanın
Drl artı led ampuller güzel bir ikili oluşturabilir abi ne dersin[emoji4] [emoji56] [emoji6]
Zaten drl ler selektör yapınca söndüğünden bir çakar havası oluşacak, şimşek mekkuin yollarda
Selektör de sönüyor mu yav[emoji6] [emoji4] Şimşek muratmekkuin[emoji56]
Arkadaşlar muhabbeti bölüyorum ama ambians aydınlatma derken var mi bizede.forumda bi arkadas yapmıştı corollaydı galiba torpidoya.bizde de varmi orjinal olarak serviste yoksa ayak aydınlatma mi bahsi gecen?
Debriyaj pedalı ile alakalı sıkıntım vardı, eskiden yazmıştım. Bugün bir şey denedim sanki iyi oldu gibi ama yinede tam emin değilim. 3cm kalınlığında şok emici plastik esnek malzemelerden vardı. paspasların altına topuk bastığım yerlere doğru genişcene paspas altında kalacak şekilde koydum. İyi oldu gibi ama bakalım, tamda emin değilim Bu bilgiyi paylaşayım dedim.
Nasıl yani ne faydası oldu ki abi?