0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lpgden benzine aldığınızda nasıl oluyor menzil normale dönüyor mu acaba ?Sonuçta benzin depo göstergesi değişmiyor ama dimi ordan kontrol ediyorsunuz benzini
Ramazan bey, yol bilgisayarı ve lpg uyumlu çalışmaz. En doğru sonucu lpg tankı sıfırlandığinda anlarsınız. Araç lpg ile mükemmel uyumlu diyebiliriz ve prins bu işte zirve. Tüketim konusuna gelirsek, bu çok değisken. Araç 3 aydır bende ve lpg ile genel olarak 100 km/ 10 lt gibi şehir içi tüketimim oldu. Ama mesela biraz performanslı kullanımla bu 12 lt'ye çıkabiliyor.
Arkadaşlar çalıştırma düğmesine ilk basışta turuncu, ikinci basışta kırmızı ışık yanıyordu herhalde(debrajsız). Ben lpg taktırdıktan sonra hep turuncu yanıyor ışık. Bu sorunu yaşayan var mı? Konuyla alakasız ama
Hocam debriyaja direk basarsanız yeşil yanar. Onun dışında ilk basmada turuncu sonra kırmızı. Bu durumun lpg ile ilgisini tam olarak anlayamadım. Sitemizin ustalarının cevaplayabileceği bir sorun. Mesaj Birleştirildi: Eylül 10, 2014, 18:31:29Dostlar bugün Adana'dan önce Izmir'e sonra Tire ilçesine kız kardeşimin düğünü için gidiyorum. Toplamda 2000 km yol yapacağiz. Bakalım tüketim ne olacak. Benim tahminim 350-400 tl civarı tutacak. Tabi yolda kendimi tutabilirsem
hayırlı yolcululluklar yokuşlarda bi 5500 devir çevirin de hırıltı dinleyn
Hanımla kayınvalide uyuyana kadar 100'ü gwçemem Ondan sonra dinleriz hırıltıyi bakalım Can bey dediğiniz gibi biraz iyumser oldu. Toplamda 150-170 lt gibi lpg bir tüketim beklentim var toplam menzilde. Bakalım evdrki hesap çarşıya uyacak mı?
Dün gece itibari ile 2090km yolu bitirmiş bulunuyorum. Bunun 100 km civarı Izmir şehir içi yoğun trafikte geçti ve yol boyunca en dikrampalar dahil 110 km hızdan aşağı hiç düşmeden geldim. Şu anki yol bilgisayarı degeri 7.4 lt. 7.4×1.2: 8.88. Toplamda 420 tl yakıt parası ödedim. Sanırım 21 kuruş civarı bir tüketim oldu.