0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yaklaşık 10.000 km
aracım 2011 elegant extra siirt diyarakır arası 400 km. ve ben 100km ile 140 km arası süratle git gel yaptım. düz yerde var rampalarda var ki rampalar sert ve biraz uzun inişler var diyarbakıra girdiğimde 5,8 litre gösteriyordu. depop 33 lt alıyor. 82 tl dolum yaptım şehiriçi toplam 415 km yaptım. var mı ötesi. biraz nakit ihtiyacım var satıcam ama ilk durumum düzeldiğinde tekrar avensis asla vazgeçme. sert virajlara girişlere doyamıyorum.
Yaptiginiz yol ve ödediginiz yakit masrafina bakilirsa aracınız 19 kuruş yakmış. B sinifi dizel bir arabadan 2 kuruş fazla ve birçok c sınıfı dizelle ayni, fiyatina ve kalitesine göre baktığınızda 10 numara 5 yıldız. Allah'tan benim güzel insanim bu arabayi henüz fark edemedi ve biz bu sahede fluence parasına avensis konforunu yaşıyoruz Bu arada yakit bilgisi verdiğim arkadaşlarım ısrarla "attığımı" düşünüyor Yok daha neler avensis cçok yakar diyorlar, gülüp geçiyorum.
aynen onlar bana gülünce ben de onlara gülüyorum bazıları da inanmış gibi yapıyor onlar hele garibim yaa
avensisimin 200 kurus (lpg:2.29 kırıkkale) yaktığını söyleyemiyorum artık millette;yalan söylüyorsun bakışı attıkklarını görmekten rahatsız oluyorum
Geçen sene eşim izmitten bodruma tatile gitti oradan didime didimden tekrar bodrum ordan izmite dönüş yaptı.arabada dört yetişkin full klima açıktı yapılan kilometre toplam 1700 km hatırladığım kadarıyla dörtyüz tl lpg harcadılar.
ben şu anda tatildeyim izmitten bodruma geldim hız ortalama 110 -120 ortalama yakıt 7.9 gösterdi 95 tl gazla 406 kmyarın döneceğim tekrar ölçerim litre fiyatı 2.57
nazar değdik konuşa konuşa dur kalk ortalama hız 23 km ortalamam 9 l/100 km oldu, total den aldım gazı onun etkiside olabilir. bende memur moduna alıyorum artık. Aracı değiştirme niyetim var satmaz isem kısmetse yaklaşık malatya aydın izmir antalya tekrar malatya gibi 4000 km gibi bayağı uzuuun bi yol yapacağım, ben 20 kuruş/ km den yukarı goreceğimi sanmıyorum malum cocuklarla fazla hız yapmıyorum(tırsıyorum nedense).bu arada bizim Avensis, 84.8 puan ile J.D Pwer'ın müşteri memnuniyeti anketinde birinci sırada yer aldı, bunda yakıtın payı büyük olsa gerek
24 kuruş yakmış zannedersem. Fena değil.Mesaj Birleştirildi: Haziran 20, 2014, 00:40:53Söylediğiniz veriler uzun yol için biraz fazla gibi eğer çok rampalı bir güzetfah değilse. 100-110 km sabit hızla yol bilgisayarında 6 lt yi geçmemesi lazim. Fabrika degeri 100 km için 5.3 çünkü. Ortalama hızınız neydi?[/quotAlıntı yapılan: (Gizli Üye) - Haziran 20, 2014, 00:38:0724 kuruş yakmış zannedersem. Fena değil.Mesaj Birleştirildi: Haziran 20, 2014, 00:40:53Söylediğiniz veriler uzun yol için biraz fazla gibi eğer çok rampalı bir güzetfah değilse. 100-110 km sabit hızla yol bilgisayarında 6 lt yi geçmemesi lazim. Fabrika degeri 100 km için 5.3 çünkü. Ortalama hızınız neydi?arabam 1.8 multidrivers elegant extrasüratli gidip geldim sayılır 630 kilometre 7.5 saat sürdü120 civarında gezindim 170-180 gördümarac güven hissi verdiği için bastım kendimi hiçbir zamanda riske atmadım klimada açıktıortalama hız 8.0 idihiçbir zaman 6 küsür göreceğimi bile zannetmiyorum1500 kilo darası olan aracın 1.8 motorla yanması bence normal5.8 değerini göreni çok merakediyorum nasıl yapıyorlar sırf sehir içi 10 ltra
24 kuruş yakmış zannedersem. Fena değil.Mesaj Birleştirildi: Haziran 20, 2014, 00:40:53Söylediğiniz veriler uzun yol için biraz fazla gibi eğer çok rampalı bir güzetfah değilse. 100-110 km sabit hızla yol bilgisayarında 6 lt yi geçmemesi lazim. Fabrika degeri 100 km için 5.3 çünkü. Ortalama hızınız neydi?