0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yüksel,Kuzudan hala haber bekliyoruz.O nedenle tıkandık kaldık. En son mangal yapacağız gibi gözüküyor.Kasap buralardan da buluruz anormal bir durum olursa sonra yine konuşuruz.Bu ara 2 haftadır tatilsiz işteyim bu durum bu hafta sonunda devam edecek gibi gözüyor.
Çok iyi bir tatil olacak o zaman sana Ahmet. Toyota'da bizim forum için gezi düzenlesek diye sesli(yazılı) düşünüyorum. Aslında böyle bir çalışma yapıp kendilerinden talepte bulunabiliriz uygun katılım ile. Top vs de unutmamak lazım, sonuçta kırda olunacak değil mi?
Hakan abi çok güzel bir fikir attın ortaya bence çok güzel belki hepimize toplu bi katılım hediyesi olarak corolla hediye edeler
Çekiliş olacak, kazanana RAV4 verilecek
İsimleri paylaşmalarını bekleriz Yüksel'cigim.Üye sayısından ziyade toplam sayı daha önemli ona göre malzeme alınacak. Aç kalmakta var yoksa dağ basında.
Bu program için buluşma da konuşuruz ve sonrasında bir faaliyet organizasyonu yaparız. Küçük bir ihtimalle de olsa böyle bir gezi çok güzel ve anlamlı olur.
Hersey cok güzel gidiyor Ama benim beraber büyüdügüm.kuzenimin dügünu var hemde sakaryada 30 km yakinizda olucam Size iyi eglenceler
Mehmet abi , uçuş gösterisi yapabilirim ancak sadece helikopterle uçaklarım artık çok büyüdüğü için eşim ve çocuğum varken taşımam zor olacak, ki zaten buluşmadan sonra Bursaya geçicem direk, ama Helikopter ile güzel bir gösteri yapabilirim elbette büyük helikopterle
Büyük buluşma ahaha ya hep aklıma Stv'deki beşinci boyut falan aklıma geliyo Madem büyük buluşma maltepe sahilde yapak esaslı olsun bea
Ve duman efektinin arkasından ak sakallı Sercan bize doğru gelir.
B ve C planları iyi gibi, köfte, incik, pirzola, sucuk, keşkek, tatlı, meyve suyu daha çeşitli olur.
Fabrika gezisini unutun sanırım Mali abimin şakası idi.Neyse şu kuzuları kurtlar kapmadan yakalamak bari.
Ahmet abi kuzu iyi güzel hoş da 50 tl gibi bi rakam telafuz edildi sizce de biraz fazla değil mi? çünkü bunun daha içeceği meyvesi cartı curtu olacak ve en az kişi başı 70-80 tl gibi bi rakama ulaşıcaz. Öğrenci olanlar var.Hadi onları geçtim asgari ücretle çalışıp aramızda bulunmak isteyen kişiler sırf bu yüzden geri plana kaçabilir.Bence ikinci üçüncü planlara geçmeliyiz. Hem çeşit olur hem çok daha ekonomik olur.