Bendemi ailecek gelsem aceb

cumbur cemaat

Yalniz ailecek gelirsem gaza basamam
Fatih
Çocuklara daha karar vermedim. Ama ben eşim ile geliyorum.
Eşi ile gelecek birçok arkadaşımızda var.
ulen cocuksuz gelme Ahmet bey

benim kiz kimle oynuycak
Çoluk çocuk ne varsa getirin, bizimkiler yalnız kalmasın. Gelirsem (bir aksilik çıkmadığı sürece) çocuklarla birlikte geleceğim.
Ares'i getireyim abi 
korkar bizim kiz Ufuk

geliyomusun sende ? gelirken bana biseyler getir

eli bos gelme

Abi benim 21 aylık bir oğlum var onun idare eder 
Fatih benim kizda zaten 34 aylik

cok buyuk degil yani iyi okur oynarlar
eylulde 3 yasini dolduracak
Çoluk çocuk ne varsa getirin, bizimkiler yalnız kalmasın. Gelirsem (bir aksilik çıkmadığı sürece) çocuklarla birlikte geleceğim.
coluk combalak geliyoruz

birde helikopter yada ucakmi getirsem gelirken
Anlasilan ailecek katilim baya olacak

Bende ailecek gelmeye calisayim o zaman

eylulde 6 sini dolduracak bir kiz kardesim var
Abiler

Siz böyle ailecek geleceğiz diye konuşma yapıyorsunuz bir an kötü oldum

ben 25 yaşındayım ve bekarım, kız arkadaşımda şehir dışında

Sizler tanışmak çok isterim, acaba yanıma bir arkadaşımı alıp gelsem kabul eder misiniz
Sağolasın Yasin, bende yanıma bir yol arkadaşı alırım o zaman.

ilk defa bir toyotam oldu ve sizde ki bu ortamı çok sevdim inşallah tanışırız
Son gelişme
Hakan Özbey abimizinde katılma ihtimali yüksek
Daha kesinleşmedi ama o tarihte İstanbul'da olabilirim, öyle olursa araçla olmayacağım. İstanbul'dan kimler, nasıl gelecek bildirirse daha netleşebilir. Bursada olursam direk araçla gelirim zaten.
Bence kim, nereden, nasıl geliyor şeklinde de listede belirtirsek daha net program oluşur herkes için. Zaten listeyi yapmak lazım artık.
Bence kim, nereden, nasıl geliyor şeklinde de listede belirtirsek daha net program oluşur herkes için. Zaten listeyi yapmak lazım artık.
Haklısınız Hakan Bey, tarih yaklaştı.
Ben BANDIRMA'dan çıkacağım. Kaan KARA'yı ve Yasin Yılmaz FİDAN'ı alacağım ve yola 3 kişi devam edeceğiz.
2 kişilik yer mevcut.
KARACABEY'den, BURSA'dan, GEMLİK'ten, YALOVA'dan geçeceğim. Eğer güzergahımız üzerinde olup da katılmak isteyen olursa yazabilir.
Haklısınız Hakan Bey, tarih yaklaştı.
Ben BANDIRMA'dan çıkacağım. Kaan KARA'yı ve Yasin Yılmaz FİDAN'ı alacağım ve yola 3 kişi devam edeceğiz.
2 kişilik yer mevcut.
KARACABEY'den, BURSA'dan, GEMLİK'ten, YALOVA'dan geçeceğim. Eğer güzergahımız üzerinde olup da katılmak isteyen olursa yazabilir.
Çok güzel olmuş bu program, herkese örnek olmasını dilerim.
Ben Bursa tarafında olursam önceden haber veririm ama yüksek ihtimal İstanbul'da olacağım.
Herkes yaval yavaş yol, güzergah, saat, program bilgisini verirse güzel olur.
Kuzuların sessizliği ne durumda Mehmet Ali?
aksilik olmazsa bende 7 ağustosta memlekete kavuşuyorum, buluşmayada hayırlısıyla ev sahipliği yapacağız
kaç seferdir gelecem diyorum, bu sefer en azından uçak bileti alındı, %90 ineceğim gibi
ayrıca büyük buluşmaya gelen arkadaşların araçlarıyla official şekilde 0-100 ivmelenme ölçümü yapabilirim.(Autoshow ve topgear ın kullandığı cihazla)
1001 gel geel lazimsın bana