0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
FatihÇocuklara daha karar vermedim. Ama ben eşim ile geliyorum.Eşi ile gelecek birçok arkadaşımızda var.
ulen cocuksuz gelme Ahmet bey benim kiz kimle oynuycak
Abi benim 21 aylık bir oğlum var onun idare eder
Ares'i getireyim abi
Çoluk çocuk ne varsa getirin, bizimkiler yalnız kalmasın. Gelirsem (bir aksilik çıkmadığı sürece) çocuklarla birlikte geleceğim.
Allah bagislasin
korkar bizim kiz Ufuk geliyomusun sende ? gelirken bana biseyler getir eli bos gelme Fatih benim kizda zaten 34 aylik cok buyuk degil yani iyi okur oynarlar eylulde 3 yasini dolduracakcoluk combalak geliyoruz birde helikopter yada ucakmi getirsem gelirken
Abiler Siz böyle ailecek geleceğiz diye konuşma yapıyorsunuz bir an kötü oldum ben 25 yaşındayım ve bekarım, kız arkadaşımda şehir dışında Sizler tanışmak çok isterim, acaba yanıma bir arkadaşımı alıp gelsem kabul eder misiniz
Son gelişmeHakan Özbey abimizinde katılma ihtimali yüksek
Bence kim, nereden, nasıl geliyor şeklinde de listede belirtirsek daha net program oluşur herkes için. Zaten listeyi yapmak lazım artık.
Haklısınız Hakan Bey, tarih yaklaştı.Ben BANDIRMA'dan çıkacağım. Kaan KARA'yı ve Yasin Yılmaz FİDAN'ı alacağım ve yola 3 kişi devam edeceğiz.2 kişilik yer mevcut.KARACABEY'den, BURSA'dan, GEMLİK'ten, YALOVA'dan geçeceğim. Eğer güzergahımız üzerinde olup da katılmak isteyen olursa yazabilir.