0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynen bende o yüzden sordum Devrekte 2 sene okuyan bi Düzceli olarak o rotaya araba ancak Boludan var... Ya da firmalar ile görüşüp izmit mcdonalds, Berceste gibi belirli noktalardan binebilirsin.
bu buluşmaları biraz daha orta bi yerde yapalım..
BALIKESİR'e kadar gel, gerisi bizde hocam.
O değilde konuyu açanın ismi listede yok
AYTAÇ abi de katılmak isterdi fakat tarih maalesef onun tatile çıktığı zamana denk geliyor.
madem gülmeye başladınız devamı gelsin ozaman konunun devamını saglıyan kişilerden olarak 17 agustosa tezim için görüşme koydular ve şuan bende o sıkıntıyı gidermeye çalışıyorum.bu işlerde maalesef başka kişilere baglı oldugundan sesde çıkaramayıp suyuna giderek çözmeye çalışıyorsun.kafayı takmaması gerekiyor çünkü sana.umarım çözücem.ama maşukiye sakaryaya yakın ise zaten üniv olcam o gün 16:00 a kadar olmadı birşeklde o tarafa geçmeye çalışacam en son ihtimal bu.
Oo sıkıntı. Pazar günü olacak iş mi yav ?
ouv demirbaşlarda kan kaybı var desene o zaman Tamamen nasip bu işler... Bende 20 30 km yakında olucam ama kuzenimin düğün var işte ayrılma ihitmalim yok...
sorma ahmet abi yaaa..hocam pazar günü geliyim desen sayar söver sana.gittiler milli egitim mesai verdi o gün diye boşa gitmesin diye o güne koydular.konu tez olunca ses edemiyorsun.kafayı bir takarlarsa takıyorlar.ben geliyorumda o mu gelemicek muhabbetinden ötürü.bakıcam bir sayar çekmeye çalışacam genede.o gün komple kocelinde kalmayı planlıyorum.birşekilde genede geçmeye çalışacam o taraflara.seninki dahada vahim
Hangi üni bölüm ne senin? Maşukiye izmitede sakaryayada 20 dakikalık mesafede hadi 10 15 dkda piknik alanı olsun iki şehirdende yarım saatte ulaşırsın Allahın izniyle.Benim gibi umutsuz vaka değilsin
gazi üniv işletme çıkışlıyım sakarya üniv muhasebe finans yüksek lisans bitirdim.çalışmaya başlayıp askere gidince dondurdum tez aşamasında ve tekrar tezide bitirmeye çalışıyorum şimdi abi.valla buluşma o saate kadar devamederse birşekilde geçerim abi o tarafa diye düşünüyorum işlerim bitince yükseli arıcam nevar ne yok ögrencem bi duruma göre bir şeklde gelicem.mehmet ali abiylede konuşurum zaten.sen oraya çakılısın abi geçmiş olsun
Kaç saat sürecek bir şey ki bu ? 2-3 saatse katılım sağlayabilirsin abi.
Tez hocaların kim hangi fakülteden sunucaksın?