0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ah şu milletin evlenme merakı olmasada kesin geliyorum diyebilsem.hergün düğün var anasını satayım.bekarlık sultanlıktır lafını naptılar anlamadım ki
korkar bizim kiz Ufuk geliyomusun sende ? gelirken bana biseyler getir eli bos gelme
Son gelişmeHakan Özbey abimizinde katılma ihtimali yüksek
Daha kesinleşmedi ama o tarihte İstanbul'da olabilirim, öyle olursa araçla olmayacağım. İstanbul'dan kimler, nasıl gelecek bildirirse daha netleşebilir. Bursada olursam direk araçla gelirim zaten. Bence kim, nereden, nasıl geliyor şeklinde de listede belirtirsek daha net program oluşur herkes için. Zaten listeyi yapmak lazım artık.
Ahmet, 17 ağustos tarihi kesinleşti mi?
Arkadaşlar;Malzeme yol organizasyonu vb. konular için isim listesini oluşturmaya başlasak iyi olur.1- Ahmet Güve 2+2 (2 yetişkin 2 çocuk)2- Hakan Özbey 2+03- Hakan Öztürk 2+04- Ufuk Sönmez 2+05- Fatih Ayran 2+16- Fatih Birkan 2+1Aklıma gelenleri yazdım kopyalar yapıştır ile devam edelim.
Bende katılmak isterim ama nerede olacak o kesinleştimi? Tarih 17 Ağustos kesinleşmiş herhalde.
Ankara takımı da 3-4 kişi olarak gelecek. Onlarla beraber üye olarak gelecek olan kişi olarak hemen hemen 20 kişiye ulaşmış oluyoruz.
İsimleri paylaşmalarını bekleriz Yüksel'cigim.Üye sayısından ziyade toplam sayı daha önemli ona göre malzeme alınacak. Aç kalmakta var yoksa dağ basında.
Kuzu kesme olayı kesin mi Ahmet abi ? Hiç telaşeye girmeyip, gelirken etimizi bildiğimiz kasaplarımızdan alsak, mangalı bagaja atıp gelsek nasıl olur ? Zira meşakatli bir iş gibi geliyor.