0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ahmet abi kuzu iyi güzel hoş da 50 tl gibi bi rakam telafuz edildi sizce de biraz fazla değil mi? çünkü bunun daha içeceği meyvesi cartı curtu olacak ve en az kişi başı 70-80 tl gibi bi rakama ulaşıcaz. Öğrenci olanlar var.Hadi onları geçtim asgari ücretle çalışıp aramızda bulunmak isteyen kişiler sırf bu yüzden geri plana kaçabilir.Bence ikinci üçüncü planlara geçmeliyiz. Hem çeşit olur hem çok daha ekonomik olur.
+1Yakıtıydı, yolda yemeğiydi, buluşmada kuzuydu falan derken kişi başı kallavi bir rakama ulaşacak.Herkesin, özellikle benim gibi adamların harcı değil.Hakan Bey'in dediği gibi B ve C planları düşünülebilir.
Vaay bee listeye bak amma kabarık 15 dile kolay 15 kişi büyük buluşmaya yakışır
Sayımız 21 +Sercan; buda fena sayı değil ama katılacakların sayısını biraz daha arttırabilirsek hem program daha zengin hem de maliyet daha düşük olur. 50 tl rakamına takılmayın arkadaşlar zira pişmiş etin kilosu 100 iken çiğ etin kilosu 40 tl filan, yani yarı bile değil. Bunu kısmen tavuk kısmen kırmızı et yaparsak daha da düşer. Benim ön gördüğüm maliyet 30 -35 tl olmalı. Yarın size kesin sonucu yazarım. Fikirlerin beyan edilmesi çok güzel olmuş.
Sercan sende gel 16 olsun
21 mi vaaaaay beee efsaneymis hakkat 50liraya ne aliyonuz abiBaşka Büüuyük buluşmalara artık abim
Sercan performansın ile kıskandırıyorsun.Neşen bugün çok iyi Allah bozmasın.
+1001
efendim ? ? ?
sana yazmadım abi şiddetle katıldığımı belirtiyodum sadece bi daha olmaz saygılar abi
Abi aslinda büyük buluşmaya gelmiyorum ya kiskaniyorum ondan Aslinds Ahmette gelmicekmis kacmazdi bu buluşma hic değilse kafamız rahat ederdi ama kısmet.
Bu konuda hem fikirim Yakit vs o gun bana 150tl gibi birsey olarak patlayacak
Abilerim ablalarım(gerçi yok da es geçeyim demedim maksat kafiye uysun ) buluşmadan sonra arabasında bir kişilik yer olup da düzce zonguldak bartın bolu ankara taraflarına gidecek olan var mı? varsa şu garibanı da bi kenara atar mıyız ya?
hedef Bartın abi de düzce biraz sıkıntılı olabilir ama diğerleri işimi görüyo boludan vs bartına sürekli otobüs var. İnternetten baktım sakaryadan otobüs gözükmüyor ondan buraya bi sorayım dedim