Gönderen Konu: kredi kartı yıllık aidatı....sitenin hukukçuları bakarmısınız?  (Okunma sayısı 9651 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
İşin garibi, aylık 1000-1500 TL harcama yaptığım garantiden zorla tüketici hakem heyeti vasıtasıyla geri  alırken,  yılda 100 TL ancak harcama yaptığım akbanka  bir telefon, 2 kelime yetiyor.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Toyota Club Türkiye

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
İki seneden beri kart aidatı için garantiyi arıyorum kapatın diyorum size kampanya var diyorlar bir sene kalırsanız iade edelim diyorlar bende kabul ediyorum bir sonraki ekstreme iade işlemi yapılıyor.iki sene önce 98 senesinden beri aktif (Eşiminde ek kartı vardı) kullandığım Y.kredide her sene aidat kesiyordu aradım aidat parası vermek istemiyorum kapatın dedim tamam deyip kapattılar.  >:( bir hafta sonra aidatı iade edelim devam edin dediler kabul etmedim kapattırdım.iş bankası nda emekli olmadan önce maaş hesabım vardı emekli maaşımıda bu hesaba taşıdım kredi kartıda kullanıyorum aidat kesilmiyor inşallahda kesilmez.kesilirsede bir telefona bakar hesabı kapatırım başka bankamı yok :D
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
Sonuçta bankalar kar amacı güden kuruluşlar, bu sebeple komisyon, faiz vs gibi gelir üretmek zorundalar.. Hepsinin ortak yanı bu..

Aydan aya maaşını çeken, kredi kartını kullanan bir insan bankaların hizmet farkını çok anlayamaz, onun için en iyi banka en az masraf ödediği bankadır... Ama bankayı daha aktif kullanan bireyler veya şirketler banka seçerken verdiği hizmete göre karar verir, onun için ödediği masraf kadar işinin ne kadar sürede hallolduğu da önemlidir.. Örneğin acil ihtiyacı olan teminat mektubunu  a banka 2 gün sonra verebiliyorsa, hiç masrafsız verse de bi kıymeti yok.. Mektubu 1 saat içinde hazır eden b bankası en iyi bankadır firma için..

not: Ben de yıllardır kullandığım yapı kredi kartının aidatı için aradım  siz aidatı iptal etmezseniz ben kartı iptal edicem dedim. Aidatı iptal edemiyoruz dediler, kartı kapattılar.. :wacko: bir daha da kapısından içeri girmem.. :D
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
değerli dostlar dün hakem heyetine gidip konuyu sordum..kredi kartlarından alınan ücret için hakem heyetine başvuru DEVAM EDİYOR. ancak hesap işletim ücreti meselesi muallaklı şöyleki ATM kartlarıın kullanıldığı hesaplardan alınan işletim ücretine mahkeme balıyormuş,peki kredi çekilne hesaplardan alınan işletim ücretleri ne olacak??? şimdilik bilmiyorum .konunun ötezi olarak kredi kartları için hakem heyetine başvuru DEVMA EDİYOR. bilginize.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
değerli dostlar dün hakem heyetine gidip konuyu sordum..kredi kartlarından alınan ücret için hakem heyetine başvuru DEVAM EDİYOR. ancak hesap işletim ücreti meselesi muallaklı şöyleki ATM kartlarıın kullanıldığı hesaplardan alınan işletim ücretine mahkeme balıyormuş,peki kredi çekilne hesaplardan alınan işletim ücretleri ne olacak??? şimdilik bilmiyorum .konunun ötezi olarak kredi kartları için hakem heyetine başvuru DEVMA EDİYOR. bilginize.
Abi bizim hakem heyetinde tam bir şey kişiler var. Ondan birşey yapmak istesem onlara bırakmadan yapmaya calisiyorum :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
İkibin iki senesinde garantiden yenikaramürsel magazasında form doldurup bonus kredi kartı almıştım dün garantiden aradılar kartla birlikte vadesiz hesap açılmış temmuz ayında 58 tl ücret kesilecekmiş hiç kullanmadığım bu hesabı kapattırsam kredi kartıda kapanırmı acaba.kredi kartı için bu hesap şartmı ??

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
İkibin iki senesinde garantiden yenikaramürsel magazasında form doldurup bonus kredi kartı almıştım dün garantiden aradılar kartla birlikte vadesiz hesap açılmış temmuz ayında 58 tl ücret kesilecekmiş hiç kullanmadığım bu hesabı kapattırsam kredi kartıda kapanırmı acaba.kredi kartı için bu hesap şartmı ??
Yok abim kredi kartı ile vadesiz hesabın birbirinden ayrı. Kapatabilirsin.

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Yok abim kredi kartı ile vadesiz hesabın birbirinden ayrı. Kapatabilirsin.

Sagol ilke arayayım birazdan,varlıgından haberim olmayan hesabı kapattırayım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
Sagol ilke arayayım birazdan,varlıgından haberim olmayan hesabı kapattırayım
Rica ederim abi. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi

Bu bankaya göre değişiyor.. Garantide hesabı kapatabilirsiniz kredi kartından bağımsız.. ama misal işbankasında hesap olmadan kart olmuyor..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Bu bankaya göre değişiyor.. Garantide hesabı kapatabilirsiniz kredi kartından bağımsız.. ama misal işbankasında hesap olmadan kart olmuyor..

Müşteri temsilcisinden hesabı kapatamadım şubenize gidip kapatabilirsiniz dediler internet bankacılıgındanda hesap kapatmaya giriyorum kapat diyorum  İşleminize devam edilemiyor.Hesabınızı kapatamazsınız. Hesabınıza bağlı kart bulunmaktadır. diye uyarı çıkıyor.kredi kartı alırken böyle bir hesap açtırdıgımı hatırlamıyorum zaten hesap defterimde hiç olmadı ve bana gönderilmedi pazartesi bankaya gidecegim bakalım ne gibi problemler çıkartacaklar. >:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Müşteri temsilcisinden hesabı kapatamadım şubenize gidip kapatabilirsiniz dediler internet bankacılıgındanda hesap kapatmaya giriyorum kapat diyorum  İşleminize devam edilemiyor.Hesabınızı kapatamazsınız. Hesabınıza bağlı kart bulunmaktadır. diye uyarı çıkıyor.kredi kartı alırken böyle bir hesap açtırdıgımı hatırlamıyorum zaten hesap defterimde hiç olmadı ve bana gönderilmedi pazartesi bankaya gidecegim bakalım ne gibi problemler çıkartacaklar. >:(

Abi sıkmayın canınızı şubeden halledersiniz . Garantide problem garanti .

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Abi sıkmayın canınızı şubeden halledersiniz . Garantide problem garanti .

Pazartesi ak koyun kara koyun belli olacak bakalım. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 32000
  • Model Yılı: '13
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Malesef bankalar icinde garanti 1 numara problem akbank ise 2 numara problem. Ben hic calismamama ragmen isbankasini her yonuyle taktir ediyorum gercekten bankacilik yapiyorlar. Kredi kartlarindan kesilen ucretleri musteri hizmetlerini arayarak alabilirsiniz eger vermezlerse hakem heyeti sokesoke aliyor mahkeme sonucunun size gelmesi 4 ay suruyor ama siz sadece bir ikmetgah birde dilekce veriyorsunuz hepsi bu. Hesaptan kesilen isletim ucretlerinide hakem heyetinden alabilirsiniz ancak hic ugrasmayim derseniz genelde iki adet otomatik odeme verinve isletim ucreti zaten kesmiyorlar keserselerde isteyince geri veriyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti

hayır kredi kartı iptal olmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 18 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
selamlar dün itibariyle maksimum kartımı kapattırdım banka peşimden koşsun artık:-))
dostlar geriye dönük kart aidatı kesintisini nasıl belgelendireceğiz hakem heyeti için. birlikten kuvvet doğar konu faydalı teşekkürler.
:-)))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
selamlar dün itibariyle maksimum kartımı kapattırdım banka peşimden koşsun artık:-))
dostlar geriye dönük kart aidatı kesintisini nasıl belgelendireceğiz hakem heyeti için. birlikten kuvvet doğar konu faydalı teşekkürler.

interneten paranın kesildiği aya ait hesap dökümünü çıkartmanız yeterli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 32000
  • Model Yılı: '13
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Bence kendiniz ugrasmayin printer ciktilarini belge olarak kabul etmeyip itiraz edebiliyorlar. Subeye gidip bugune kadar kesilen ucretlerin dekontlarini talep ederseniz vermek zorundalar. Vermek istemeyebilirler ama israr edince itiraz edemiyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 18 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
dememekte fayda var üstelik aynı bankadan  maaş hesabım var sonuçları paylaşırım teşekkürler.
:-)))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • -_-
  • Kilometre: 300000
  • Model Yılı: '95
  • 117 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi

Müşteri hizmetlerini arayarak e-posta olarak ekstreleri istediğinizi söyleyebilirsiniz. Ya da hesap işletim, kredi kartı aidatı adı altında bugüne kadar alınan tüm tutarların tarafıma e-posta yoluyla bildirilmesi derseniz gönderirler. Elektronik yol ile olduğu için de herhangi bir ücret talep edemezler.
Toyota Corolla 1.6 GLI AT '95
Volkswagen Jetta 1.6 Tour Tiptronic '09