0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
değerli dostlar dün hakem heyetine gidip konuyu sordum..kredi kartlarından alınan ücret için hakem heyetine başvuru DEVAM EDİYOR. ancak hesap işletim ücreti meselesi muallaklı şöyleki ATM kartlarıın kullanıldığı hesaplardan alınan işletim ücretine mahkeme balıyormuş,peki kredi çekilne hesaplardan alınan işletim ücretleri ne olacak??? şimdilik bilmiyorum .konunun ötezi olarak kredi kartları için hakem heyetine başvuru DEVMA EDİYOR. bilginize.
İkibin iki senesinde garantiden yenikaramürsel magazasında form doldurup bonus kredi kartı almıştım dün garantiden aradılar kartla birlikte vadesiz hesap açılmış temmuz ayında 58 tl ücret kesilecekmiş hiç kullanmadığım bu hesabı kapattırsam kredi kartıda kapanırmı acaba.kredi kartı için bu hesap şartmı ??
Yok abim kredi kartı ile vadesiz hesabın birbirinden ayrı. Kapatabilirsin.
Sagol ilke arayayım birazdan,varlıgından haberim olmayan hesabı kapattırayım
Bu bankaya göre değişiyor.. Garantide hesabı kapatabilirsiniz kredi kartından bağımsız.. ama misal işbankasında hesap olmadan kart olmuyor..
Müşteri temsilcisinden hesabı kapatamadım şubenize gidip kapatabilirsiniz dediler internet bankacılıgındanda hesap kapatmaya giriyorum kapat diyorum İşleminize devam edilemiyor.Hesabınızı kapatamazsınız. Hesabınıza bağlı kart bulunmaktadır. diye uyarı çıkıyor.kredi kartı alırken böyle bir hesap açtırdıgımı hatırlamıyorum zaten hesap defterimde hiç olmadı ve bana gönderilmedi pazartesi bankaya gidecegim bakalım ne gibi problemler çıkartacaklar.
Abi sıkmayın canınızı şubeden halledersiniz . Garantide problem garanti .
selamlar dün itibariyle maksimum kartımı kapattırdım banka peşimden koşsun artık:-))dostlar geriye dönük kart aidatı kesintisini nasıl belgelendireceğiz hakem heyeti için. birlikten kuvvet doğar konu faydalı teşekkürler.