0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Garanti candır gerisi heyecandır abi
http://www.dunya.com/yeni-tuketici-kanunu-bugun-yururluge-giriyor-156038yy.htm
ne canı bee illettir:)))Mesaj Birleştirildi: Mayıs 29, 2014, 00:34:08maalesef net bir cevap yok yada ben göremedim:(
Abi valla hiç uğraştırmıyor beni. Tripde atmıyor. Direkt veriyor geri İş bankası tam bir illet benim için
Süper haber.
garanti bankasındanmı bahsediyorsun?
ve yine geldik aynı konuya:( malumunuz bu konuda hassasiyetle ilgileniyorum ve hemen hemen her yıl hesap işletim ücreti osun kart aidatı olsun mutlaka hakem heyetine başvurur geri alırım,ancak bu sene durum biraz farklı sanıyorum;çıkan bankalar kanununda yeri varmı yokmu bilmiyorum ve hakem heyeti artık bu konuya bakmayacağını danıştayın kararı olduğunu belirttiler ve başvuruların mahkemeye olduğunu söylemişlerdi.sitemizde avukat olan dostların kanunun ne getirip götürdüğünü bizlerle paylaşmasını rica etsem yada bilgisi olanın bizimle paylaşmasını irca etsem ayıp olurmu? ))
Evet abim
masraf kesiyorlar arıyorum bunu niye kestiniz diye şubeye sorun diyorlar. şubeye gidiyorum call center'ı arayın diyorlar. sonunda iptal ettirdimde kurtuldum. garanti kadar illet bi banka görmedim.
Bankalar kendileri için daha yüksek hacim üreten müşterileri önemserler. Yapı Kredi ve İş Bankasına kredi kartı aidatı da dahil olmak üzere hiç bir aidat veya hesap işletim ücreti ödemiyorum.Ama Garanti bankası kartlarını sık kullanmadığım için benden bu ücretleri alıyorlardı ve almamak için oldukça yüksek bir meblağda işlem yapmamı istiyorlardı. Geçen sene Doğuş grubunun gösterdiği penguen zihniyeti yüzünden hesabımda dahil olmak üzere Garanti Bankasındaki tüm ürünlerimi iptal ettirdim.Bu bağlamda, siz demek ki Garanti Bankası için iyi bir müşterisiniz
İlke anlaşılan garanti sana heyecan yaşatmamış . Sana tavsiyem o bankaya çok güvenme .
Bütün bankalar hemen hemen aynı Mahmut, en ufak fırsatında affetmiyorlar.
Abi garanti ve akbank biraz farklı . Bu iki banka ile bir daha mümkün değil çalışmam . Şu an deniz ve iş bankası ile çalışıyorum ve memnunum .