0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dostlar hesap işletim ücretine artık tüketici hakem heyetleri maalesef yargıtay kararı gereği bakmamaktalar,konuyu direk sulh hukuk mahkemesine başvurarak halletmek gerekiyormuş:(
Garanti bankası KK aidatı için Aralık ayında başvuruda bulunmuştum,Geçtiğimiz haftalarda Bankanın savunması gelmişti ve geçenlerde mahkemesi yapıldı,Bakalım sonuç ne olacak?
Daha dün aradığımda başvurmak için gereken evrakları sordum tüketici hakem heyetine :SMesaj Birleştirildi: Mart 01, 2015, 19:02:02Son durum nedir abi
ilke alırlarsa iyi olur çünkü kartalda almıyorlar bunun için yargıtay kararının gerekçe gösteriyorlar.
Sevgili garanti bankası!!! 50tl bonusu reddetiğim için kartımı kapatmayı kabul etti. 7 gün sonra kartımı kapattılar. Ne aidat aşkıymış müşteri kaybetmeyi göze aldılar." Verin aidatı 12 ay kullarım dedim" kabul etmediler. 3 dönemde toplam 200 lira aidat kesince ikna etmeye çalışmak çok saçma geliyor. Saglık olsun acı tecrübe garantiyi de tanıdık. peşin çalışırız çokta tınnn:-)))))
@Fatih Furkan (26108) hakem heyeti.
Benimde garanti 86 lira kesmisler aradim hemen iade ettiler. 1 yil kullanin filan dedi ben de bakarız dedim. Ben bonus cardtan memnunum yoksa başka kart alirim.