0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni yasada aidatsız kart kavramıyla aidat alınabilmenin kargaşası ortadan kalktı. Bunlar aidatlı kartlar diyip tüketici heyeti banka lehine karar verebilir. Garanti bu ay 69 tl kart aidatı kesti kaç kere aradım ben bu kadar küstah callcenter görmedim başka bankada.imkanım yok kapatmaya 3 dönemdir kesiyorlar parasını geciktirsem arayıp haciz işlemleri en yakın ne zaman ödeyecen diye söz alıyorlar. En büyük duam sadece garantiyi kapatmak ALlah herkese nasip etsin
Amin. Bu kredi kartları bir illet. Cebinde varsa mazallah illaki harcıyorsun.
Abi bence kullanmasını bilene çok güzel. En azından ihtiyaç durumunda başkasına muhtaç kalmıyorsunuz.
Zaten problem burada başlıyor, kullanmasını bilene kolaylık, bilmeyene eziyet. Gelir/harcama dengesini kurabilen ve basit te olsa bütçe yapan biri için sorun değil.
Bildiğiniz üzere arkadaşlar ben şantiyeciyim. Hiç bir banka ile de yakından uzaktan alakam yokrur. o yüzden ; Enpara.com Kullanan biri olarak öneriyorum. Aidat yok saçma sapan kesinti yok. 100 Bin tl ye kadarı TMSF garantisi altında!
Abi bizim hakem heyetinde tam bir şey kişiler var. Ondan birşey yapmak istesem onlara bırakmadan yapmaya calisiyorum
İkibin iki senesinde garantiden yenikaramürsel magazasında form doldurup bonus kredi kartı almıştım dün garantiden aradılar kartla birlikte vadesiz hesap açılmış temmuz ayında 58 tl ücret kesilecekmiş hiç kullanmadığım bu hesabı kapattırsam kredi kartıda kapanırmı acaba.kredi kartı için bu hesap şartmı ??
sen işi bilirsin ilke:) yapta nasıl yaparsan yap:))
Abi garantinin bonus kredi kartında bir açık keşfettimde kimseye söylemem Beleşe alışveriş yaptım birkaç kez Sorun olmadı devam etsemmi diye düşünüyorum
bankaların tek açığı doymayan mide ve gözleridir:)) dikkatli ol bence:)
Kardeşim dikkat et sonra seni açmasınlar. Beleş dediğin ertelemeli olmasın 3 ay sonra bir bakmışsın hepsi ekstren de .
Garanti geçen ay kredi kartıma aidat kesmesi gerekirken kesmedi. Ne olduki aidatlar iptalmi oldu
İlke banka hesap işletim ücretleri, kredi kartı aidat ücretleri geriye alınabiliyor. aldıkları az para değil, araştır istersen.
Abi benden bugüne dek kestiklerini aldim. Sorum niye bu yılki aidati cekmediler kredi kartimdan Garantide 4 hesabim var. Hepsindede hesap isletim ucreti odenmiyor.
baktılar bu çocuk bizi uğraştırıyor, biz uğraşmayalım demişlerdir
eğer talimat vermediysen mutlaka alıyorlar:))) benden de uzun süredir almıyorlardı devamlı karar çıkarttırıyorum diye ama geçen sene kestile başvuruda bulundum şimdi bekliyorum:)