0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
işin aslı o yüzden taktırmıyorum abi ama görünüşe göre 2 sene falan yeni araba alamam. birde en çok kafama takılan konu. araç problemsiz şimdi tasarruf olsun diye başıma iş almaktan korkuyorum.
boş konuşma Oktay ne yani benim araba problemlimi şimdi
Metin abi senin arabada problemli oldu bak bu mesaja göre tüh yaa arabalarımız 5 para etmez artk napıcaz şimdi
yalnız birde şu var arabası LPG li olan arkadaşlar harbiden bi gazman modunda dolanıyo ortalıkta onu anlayabilmiş değilim. noluyo hemen yok değer düştü yok piyasa şöyle. Metin abi Mesut'u anlıyorum da sen bari yapma
valla Metin abi ikinize de %100 katılıyorum. ama gönlüm razı gelmiyor işte
Oktay, kaça veriyosun yayları
Benzin harcamaların seni üzmüyorsa rahatça gezebilip gaz pedalınıda rahat kullanabiliyorsan sorun yok derim o zaman, zaten ekonomi yapabilmek adına LPG tercih ediliyor, yoksa öyle yada böyle gerçekten sadece ihtiyaç oldukça araç kullanılacaksa, yada az km yapılıyorsa gönlünü razı etmeye çalışma Ama aksi bir durum var ve yılda en az 15-20bin yapıyorsan toplamda geç bile kalmışsın çünkü gerçekten çok avantajlı. 1.5 ay civarı olmuştur 2500 km'ye yakın yol yapmışım ilk lpg hevesiyle işin bu kısmıda var bol bol geziyorsun
arabamı alalı 1.5 yıl kadar oldu abi. toplamda 25000km kadar yaptım. bünye kaldırmıyor artık. arabamdan soğudum resmen. benzin masrafı yüzünden yeni proje düşünemez oldum
ben oktay abiye katılıyorum. ben de araba alcak olsam ikinci el, lpgli araçlara bakmam. nasıl kullanıldığı belli değil aracın.. oktay abinin de dediği gibi lpgliler gazmanlaşıyor. ben de lpgliyim ama taktırdığım günden beri araca sevgim saygım azaldı