0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oktay ağzını hayıra aç LPG 4 TL falan gibi şeylerden bahsetmeyelim yerin kulağı var aman. Senide acilen ekonomiye davet ediyoruz, neyi bekliyorsunuz ki ? 4.16'dan 3.5 'a mı düşecek ? yada 3 'e mi ? Düşecekmi ?
Ahmet zaten bu fiyat artışları yüzünden bu konuda toplandık ve tartışıyoruz müjdeyi senden önce aldık biz
ben ekonomiye "can vermek" ten yanayım
zam haberi vermemek bile müjdeden sayılır oldu )))oktay senin gaza gelmen gerek... son aşamada bende gaza gelecektim, biraz fazla geldim sanırım "komple aracı sattım" )))))) bırak kendini rüzgara; rüzgar seni mesutun gaz ustasıyla buluştursun )))))
Gaza gelme Oktay
yazık yaa arkadaşlar dünya kadınlar gününü en güzel kutlayan devletimizi alkışlıyorum benzine bugun 8 ile 10 kuruş arası daha zam geldi.herzaman demezmiydiniz 1 gün değil hergün diye DEVLETİMİZ BİZİ HERGÜN ÖPÜYOR KUCAĞINA ALIYOR bu ne savgi AAAHHH!!!!!!!!!!!!
abi hakikaten Mesutun ustasıyla bi randevum olacak gibi görünüyor. abi bak çok temiz (senin ki kadar olmasa da) E12 var ister misin?
işin özü; aracı satmayı düşünüyorsun gaza gitme; kendi adıma söyleyim benzinli araç alırım ama gaz takılı aracı alırken çok tereddütlü olurum,gaz takılı araçı çok yorgun bir araç olarak görürüm(istisnalar var)... araca 2-3 sene kadar daha bineceksen gaz taktırman fayda sağlıyacağını düşünüyorum...
işin aslı o yüzden taktırmıyorum abi ama görünüşe göre 2 sene falan yeni araba alamam. birde en çok kafama takılan konu. araç problemsiz şimdi tasarruf olsun diye başıma iş almaktan korkuyorum.
yani benzinli aracın gözünü seveyim diyorsun sende benim gibi zengin takılacaksın anlaşılan )))