0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Banada temiz far lazım. Benimkilerinde camında kılcal catlamalar var güzel durmuyor.
@Ilke Arslan (19216) bizim aracın farkları çok yeni duruyor 0far gibi parlak birine baktım bi marka yazıyor orjinal değil sanırsam diğerinde hiçbirşey yazmıyor toyota falanda yazmıyor biraz kafam karıştı neyse farlarınız kötüyse googlede far parlatma diye aratırsanız güzel sonuçlar çıkabiliyor görmüştüm birkaç kere
seninki ses yapiyormuydu peki abi benimki her acisimda şahine biniyormuş gibi gar,gur yapiyor, bu arada babamla konuştum devir tablosu işini söylediklerini söyledim elektirik aksami falan götürcez en kisa zamanda
Ses yoktu bende, sadece sol cam inerken gergiye sürtüyordu. Bu sürtmeden dolayı gergi koptu.Babana söylemen iyi olmuş. Muharrem abinin söylediği ihtimalleri de dikkate alın. Büyük birşey olduğunu zannetmiyorum.
benim cam hopluyor yukari cikarken tam kapatinca motoru ses yapiyor inerken problem yok ama
Mercek takmayı düşünmedim, teferruatlı bir iş gibi geliyor ve o maddiyatı kaldıracağımı düşünmüyorum.Panjuru mat folyo kaplama fikri güzelmiş. Panjurda küçük taş izleri vardı. Siyah boyanın altında nikelaj kısım var, onlar minik minik ortaya çıkmaya başlamıştı, ben de siyah mat sprey boyayla panjuru boyadım. Elim değince tuningciye götürüp kaplatırım.Tel ızgara da güzel fikir, nerede buluruz acaba ?
http://www.hepsiburada.com/m/dreamcar-no-1-aluminyum-siyah-grill-panjur-teli-100-cmx-20-cm-8021022-p-OTEV8021022
Ben malzemeler icin fikrini soyledim biliyorsun
41 Kere maşallah parıl parıl parlıyor.Cila makinası kullanıyor musunuz, kullandığınız ürünler nelerdir?Teşekkürler.
hiç beğenmedim
Maaşallah
Teşekkür ederim Onur Bey. Polisaj makinası kullanıyorum, büyük faydasını gördüm diyebilirim. Elle yapmaya göre çok çok fark var.Kullandığım ürünlerin hepsi MEGUIAR'S. MEGUIAR'S ULTIMATE COMPOUND ÇİZİK GİDERİCİ PASTA MEGUIAR'S ULTIMATE LIQUID WAXMEGUIAR'S ULTIMATE WASH&WAX ŞAMPUANMEGUIAR'S CLAY BAR KİL KİTİMEGUIAR'S QUICK DETAILER YÜZEY TEMİZLEYİCİ HIZLI CİLAÜrünlerin çoğundan memnun kaldım ama bu fiyata alınabilecek daha iyi ürünler mevcut. Önceki mesajımda da yazdığım gibi, uygulama yapıldığı ilk an sonuçlar mükemmel fakat uzun ömürlü ürünler değil. Şöyle de bir şey var, aracın boya durumu gerçekten soluktu, MEGUIAR'S ile canlandırdım.Bu sefer katı wax kullanmak istiyorum, SOFT99 FUSSO özellikle tavsiye ediliyor bu iş için. Katı waxlar bilindiği üzere likit waxlara göre daha dayanıklı.Wax öncesi SCHOLL S3, ardından SCHOLL S30 uygulaması ile mükemmel sonuçlara ulaşılmış araçlar mevcut.
Proteo güzel bir şampuan parlatıyor ama çözücülüğü konusundaki yorumunuz nedir? Yani wax atılmış araçta proteo kullanılırsa ne kadar dayanım sağlar wax?