0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi arabanın el freni çekili kalsın biraz ya yavaş Kazasız belasız cezasız kullanman dileğimle Bu arada sol ve sağ far camı arıyorum bulduğumda bende farların içini açıp seninki gibi karartmayı düşünüyorum
Son 1 hafta içerisinde 200 KM yapıp, garajda dinlenmeye çekildi serin serin. Far camını ne yapacaksın İLKE ? Çıkma far desen anlarım da, far camı garip geldi.
Sararma var(pasta cila vs gidiyor bu sorun değil) Ama far çamında kılcak çatlaklar var. Bunlar gitmiyor abi. Işık hüzmesini azda olsa kırdığı için iyi verim alamıyorum sol fardan
Konusu degil ama bilen var miBenim on disklerden mi balatalardan mi acaip bir ses geliyor sanki kamyon kullaniyorum isligi gectim kullaklari cintlatcak cinsten 2 gundur yogun trafikte kaldim trafikte dur kalk sirasinda oluyor ve artik diski mi yemeye basladim diye dusundum balatalar takilali 20 bin oldu olmadi sizce bu surede biter mi
Maaşallah yüksel'cim Allah nazardan korusun..Benim sattığım E12 2005 1,4 terra benzinli idi,sedan beyaz.. 150000km'de ben sattım, satarken 15 dk baktı alıcısı, ufak bir indirim talep etti ve hemen aldı arabayı..Senin araba da çok güzel,diri duruyor Kıymetini biliyorsun arabanın..
Yüksel sakallarını kessene sen yav Araba cillop gibi parlıyo ama sen?
Yaşını bilmediğim için Yüksel diyeceğim. Zevk konusu olduğu için far konusuna değinmeyeceğim. Bulabilirsen panjurunu makyajlı kasa ile değiştirirsen bence görüntü daha hoş olacaktır.Orta koyulukta film ile hem yazın rahatlık hemde görünümde + yönde hoş olacaktır.
Yorumunuz için teşekkür ederim Emre Bey.Yüksel diyebilirsiniz, yaşım sizden küçük.Far karartma işlemi, Sedan'ın önden kötü görünümünü aldı gibi geldi. Fazla abartılı bir karartma değil ama tabii eleştiriler de olmalı ve eleştirilere açık bir insanım.Kötü olmuş diyen 2. kişisiniz. Makyajlı panjuru arabanın ilk zamanlarında düşünmüştüm fakat daha sonra makyajlı panjuru yakıştıramadım. O tarz toplama işleri sevmiyorum, iyi ki almamışım.Siyah panjur daha bir hoş görüntü katıyor gibi geliyor.Cam filmini kısmet olursa yaza girişte yaptıracağım.
Bence panjur boyle cok iyi duruyo. Gerci arabada genel olarak iyi 300 bini devirmesine ragmen resimlerde cok diri duruyor. Resimde boyleyse gercegi daha bi albenilidir. Kazasiz belasiz gule gule bin arabana.
Yoo ben kötü olmuş demedim. Değişiklikler modifikasyonlar zevke bağlı. Emek varsa saygı duyarım.Mercek takmayı düşündün mü hiç farlara?Yine gri panjur takma, ben mat siyah folyo ile kapladım mesela. O şekilde de yapabilirsin. Güncel görünüm ve yine siyah. Hatta tampona da el atarsan alt ızgara daki katı da çıkartıp siyah tel ızgara koyarsan arka plana daha uyumlu da olabilir.
Ben ilk canlı gördüğümde Yüksel bizle dalga geçmiş bu mu o km deki araba dediydim kendi kendime Arabayı öyle bi kendine getirdi ki sanırsın son üretim olan 2007 model sürekli titiz kullanılmış e12. Kıvam tam olarak bu bana göre
Benim corolla'nın resimlerine bakıyorum bulursam yollarım yüksel Benim aracı ben 150000km civarında sattım yüksel'cim, ne direksiyonda soyulma vardı, ne de teyp düğmelerinde herhangi bir sorun..Bir kere Toyota hep toyota