0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bizim teypte sıkıntı var ekran ışığı yanmıyor çözüm bulamadık bide ses kısma tuşu stabil çalışmıyor 13senelik bi teyp için normal görüyoruz sorun yapmıyoruz araçtan soğumuyoruz
Aynen yüksel'cim, benim kullandığım toyota'ların hiçbirinde direksiyon deforme olmamıştı ve iç aksam teyp bölgesi,kalorifer düğmeleri vshiç sıkıntı yaşamadım ben Bahsettiğin araçlara göre bizim arabalar çok daha iyi Mesaj Birleştirildi: Mayıs 15, 2015, 11:55:49Bir de şunu ekleyeyim optitron göstergeye hasta idim ben de VW kullanan bir arkadaşım binmişti bir defa arabama, abi bu nasıl gösterge dedi Dedim bu toyota
Yüksel abi aracınız çok diri duruyor 320bindeki bir araca hiç benzemiyor bizim e12de 200binde ama oda kmsini hiç belli etmiyor hatta sorana kmsini söyleyince çoğu kişi o arabaların 500bine kadar giderleri var kmsi sıkıntı değil yanıtını verdi(bir almancı arkadaş o araba ne gezmiş öyle be deyip kendi aracını üste çıkarması dışında) toyota bu almanda konfor olur bizde sorunsuzluk
Bu kapıyı sert kapatıyorlar ya ne kilit kalıyor ne menteşe, bi de takside kullanıldıysa kaç kişi kapatıyor acaba bu kapıyı. Adam parasını verdim diye asılmıştır kapıya. Ya eş dostun asılmasına ne diyecen küt küt.diyecen yanlış anlıyorlar. Bi tane de yedek alsaydın yüksel lazım olur fiyat bedava.
@Yüksel IŞIK (26882) hocam onu denedim malesef donanımsal olarak problem var vvti nin i si güzel durmuş bendemi yapsam
Ben eş dost dinlemiyorum yavaş diye daha koltuğa oturmadan uyarıyorum Yüksel , Karacabey -Kemalpaşa arasındaki eski çavdarlının bahçesinde bi tane sol e12 var, arkada kenarda yatıyor, bazı malzemeleri değerlendirilebilir sanki
@Yüksel IŞIK (26882) hocam toyota bu naptığı belli olmaz elektirikçiye götürürüz götürmesinede elinde kalırsa yol bilgisayarından olmak istemiyoruz
Sen İlke'ye postala onu, o halleder.
benimde o kapi gergisi gar,gur ses yapiyor iyi banada 250tl sıkışmış ama bende bi yerde pert e12 biliyorum kabortaci onunde yatiyor ama makyajsiz uyarsa gidip konuşayim,yagladim ses düzelmedi
Farları temizse onlarında fiyatını sorarmısın sana zahmet
Yüksel bu ön panjuru bulabilirsen makyajlı sol kasanınki senin arabana çok hoş gider. Bi düşün istersen. Çıkma araba varsa onuda bedavaya düşürürsün.
degıldı galiba ilke çünkü baya eskiydi güneşten solmuştu sariydi diye hatirliyorum
Abi, önceki sayfada da konuşmuştuk, düşünmedim değil de orijinalini bozmak istemiyorum inan ki. Farları karartınca siyah panjur daha hoş durmaya başladı gibi. OKAN, benim kapı gergisini aldığım araba makyajlı LINEA modeli idi.Makyajlınınki bana uyduysa, makyajsızınki sana uyar.