0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yükselin paylaşığı boya linkindeki neon boyayla kaliper boyasak geceleri nasıl olur acaba hatta sadece trdyi bile neon yapabiliriz efsane olur ben bu işi yaparım
Bencede yuh "o paraya vites körük , çerçevesini alırım " derdim. Ben olsaydım
Ohhh masallah abi Ben bulusmada gördüğümde senin araci ne ara farlari halletti diye dusundum. Bende oyle birsey dusunuyordum. Sen benden once davranmissin guzel duruyor eline saglik
Güzel olmuş Yüksel güle güle kullan küçük dokunuşlar yapıyorsun ve arabayı apaçiye çevirmiyorsun.
Maşallah yüksel şahane olmuş.için rahat durmaz uykular tutmaz yüksel. O araba daha çok kral olur
Far karartma akımına da bakın hele
tişikkirlir Yiksil 6-7 yıl önce far karartma yaptım ben ama öncesinde fikrim vardı cesaretim yoktu sadece bence çok güzel olmuş sedanda daha farklı durmuş enduranceden başka lastik parlatıcı görmedim diyen o kadar çok kişi var ki sadece hot rims değilde yazlıklara geçerken kil yap nano koruma yap anca canlanır. bu ürün biraz geçici çözüm
@Yüksel IŞIK (26882) Alf dile gelse seninle gurur duyduğunu söylerdi her halde Yüksel. Çocuğun gibi bakıyorsun maşallah.
Maşallahı var ALF'in, 300 bin km'yi devirmiş bravo.
İnsanın hobisi arabadan başka bir şey olmayınca, arabadan başka uğraşacak pek bir şeyi de olmuyor abi. Sanayide kenara köşeye atılan, sorunlarından geçilmeyen türlü türlü markaları gördükçe, kendi arabasının da verilen tüm görevleri eksiksiz yerine getirdiğini görünce insan arabasının üzerine daha da fazla düşüyor.Hakediyor her şeyi. Mesaj Birleştirildi: Nisan 20, 2015, 13:56:23318.500'deyiz abi. Sağolsun KM'sini hiç bir zaman belli etmiyor.
Yazmasan ben bu arabaya 318 bin km yapmış demezdim.Haydi taş çatlasın 100 bin olsun derdim. Helal sana..
Daha Ağustosta beraber 300.000 km gördük makine durmuyor durduramıyor kimse https://instagram.com/p/r150meSpGF/