0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sonax hizli cilada iyidir her yikamadan sonra atilinca cilanin omru cok daha uzun oluyo
MEGUIAR'S'tan pek vazgeçesim yok ama OGÜN abi bir marka söyledi, BURSA'ya gidince KOÇTAŞ'tan onu alacağım.15,00 TL imiş ve gayet hesaplı.OCAK ayında arabanın fuzuli 1.250,00 TL masrafı var, bari 15,00 TL'yi oradan kısayım.
Astonish Sprey Cila mı ? O markanın sözde cam temizleme ve buğu önleme özelliği olan spreyini almıştım camlar daha çok kirlenmişti ve hala buğu yapıyordu Bence sen cila kalitesini düşürmede az kullanmaya çalış one öyle
Evet, şuydu. OGÜN abi kullanış memnun kalmış, bir denemek lazım. http://www.koctas.com.tr/oto-aksesuarlari/astonish-sprey-cila/15138-21418/Ucuz fiyatlı buğu önleciyi ve su kaydırıcıların çoğu fiyasko zaten ya. Dediğin gibi daha beter yapıyormuş.
Abi sonaxin hizli cilasida iyidir fuzuli masrafin fiyati baya yuksek
Sen batmışsın Bari lipten tasarruf et daha uygunları yokmu
Valla masraf varmis baya calisip kazaninca koymuyoda hazir eldekini yatirinca koyuyor bende kafaya biseyi takinca takiyorum olacaksa olsun yani bugun pejoya arac teslimine gittik araci beter etmisler guvelik kopegi aracin kabutunu farlarini cizmis papaz olduk servisle
Kısas'a kısas, Bende bunu Ingilterede gördügüm 2,2 Dcat modelinden esinlenerek yapmıştım.[attach=1]
ben bu işe bi türlü sıcak bakamadım güle güle kullan yüksel. arkadaşım rahat vermiyor bi de torun sevgisi çıktı başımıza kocaeli ank yapıp duruyoruz yay ile egsoz bekliyor bakalım en azından araştırmayı tamamladım gibi benim.
Bende kısas yapayım diyecektimde benim yaptığımı biliyorsunuz
Farları ne ara yaptın Yüksel çok güzel duruyor maşallah beraber yaşlanın
Masallah gule gule kullan Evet çok güzel olmuş Farlar ve kaliperler.kaliperleri ne tür bir boya ile boyadiniz? Bundan önceki arabamin kaliperlerini boyamistim 1 ay dayanamadı hemen sokuldu boyasi