0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
komple açmayı denemelisin
O nasıl olacak yav ?
valla ne diyeyim hayırlısı en son konuştuğumuzda da niyetin yoktuMesaj Birleştirildi: Kasım 25, 2014, 23:21:29 tek sorun direksiyonu sökmek sonrası çorap söküğü ama geri montaj sırasında fazla vida çıkarmamak şartıyla ben kolifer peteği değiştirdiğimde sökmüştüm ama gerçekten harika bir manzara tavsiye ederim
Istanbuldaki dimi. Aylardır duruyor o ilan tereddutteyim oyuzden
abi sen arabayı pişmaniye gibi ayıklamışsın bi ara banada yıldız tornavida verdiler göğüsü söküyodum az daha aux yok diye sinirlendim sonra vazgeçtim Mesaj Birleştirildi: Kasım 25, 2014, 23:31:30konuş istersen bi piyasadaki çoğu araçtan temiz ve oynanmamış duruyor
ben çok meraklıyım mutlaka karıştırmak isterim
Bi ara bende bakicam zaten sokup merak ediyorumda tekrar topliyamazsam diye korkuyorum babam oglum orda ne ariyosun diye sordu ni kere
ağırdan alıyorum zaten ilan bile açmadım daha.gitmiyor elim ama değişiklik istiyorum yani.bakalım işte piyasada temiz araba bulabilirsek.
2yildir ne basiyorlar onlar ya baya uzun surmus
BALIKESİR'in merkezi zaten nefret ettiriyor, okul da ta dağın başında olunca insanın okuyası gelmiyor.Ben boşuna mı gitmiyorum 2012'den beri ? İyi bari sen dişini sıkıp mezun olabilmişsin.
Balıkesirde boş arazi kalmamış gibi dediğin gibi dağın başına dikmişler kampüsü Şimdi yeni yeni yurt vs yapıldı avm yapılacak falan diyolardı enson. Ben kurtulmak için deli gibi çalışıp bitirdim desem yeri ne okuyosun sen ?
Aynen dediğin gibi.Şehir de lanet bir şehir zaten. Ayın 15 günü BANDIRMA'da, 15 günü BALIKESİR'deyim ve bu 15 günde zor katlanıyorum o şehre. Boşu boşuna özel yurda para bayılıyoruz.Pazarlama ve reklamcılık.
Ben elektrik bitirdim. Yataş koçbaydamı kalıyosun
Konu kalabalık olmasın diye alıntı yapmıyorum . Hızlı cila uyguluyor musun Usta? Bu arada yanıyorsun Fuat abi
Harbiden çok başarılı bir cila bende kendimi yaza hazırlıyorum meguars için
Fazla sıkmasanda iş görüyor zaten püskürtüp bezle yayıcaksın sonra siliceksin yüzeyi tamamen ıslatmana gerek yok yani nemlense yeter komple tavana toplamda 4-6 kez, Kaputa 2-3 Geri kalan parçalara 1 kez sıksan bile yeter. Yüksel sen şişenin ağzını açıp boşaltmıyosun dmi